Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Better Animal – “IDWK (Leave My Mind)”

Better Animal is een indierockband die bestaat uit Alex en Josh. Beide komen ze uit een negatieve creatieve relatie en die negativiteit zetten ze om in een debuutsingle met Better Animal. “IDWK (Leave My Mind)” is dan ook hun eerste poging om iets nieuw te creëren en het verleden achter zich te laten.

“IDWK (Leave My Mind)” laat je van het begin tot het einde genieten van een aangename vibe, maar ook hun mood-boosting lyrics brengen een sterke boodschap over. De intro gespeeld door een synthesizer brengt je meteen in de juiste stemming en het inspringen van de drum en gitaar vormen een volmaakt geheel. Het muzikale in combinatie met een prachtige stem zorgen samen voor een nummer om u tegen te zeggen. Better Animal staat vooral voor de veranderingen die je ondergaat wanneer je jezelf op de eerste plaats zet en je niet meer bezig bent met wat anderen denken en dit willen ze ook overbrengen in hun muziek.

Instagram

16 oktober 2020

About Author

Fien Moons


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief