banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tate McRae – “lie to me” (feat. Ali Gatie)

Met Tate McRae hebben we misschien wel een van de grootste popontdekkingen van het jaar op ons bord. De Canadese zangeres maakt natuurlijk al een paar jaar muziek, maar haar grote doorbraak kwam er pas sinds eerder dit jaar “you broke me first” verscheen. Sindsdien ging het snel: de kaap van tweehonderd miljoen streams werd overschreden, ze verscheen in heel wat one’s to watch-lijstjes en maakte samen met gevestigde waarden als YUNGBLUD en Lewis Capaldi zelfs kans op de VMA-Award voor Best New Artist. Oh ja, belangrijk detail: Tate McRae is nog altijd maar zeventien jaar. De laatste keer dat een zeventienjarige zo snel naar de top werd gekatapulteerd, ging het om Billie Eilish. Kwestie van de druk hoog te houden.

Vandaag slaat Tate McRae de handen in elkaar met nog zo’n Canadees supertalent. Rapper Ali Gatie heeft ook al miljoenen streams bij elkaar gesprokkeld en zo kan “lie to me” wel eens een hit worden. De samenwerking tussen de twee mondde uit in een donkere maar toch poppy single. Met een onheilspellende gitaar en donkere beat komt de single uit de startblokken, maar het is vooral de Tate die de spotlights naar zich toetrekt. Zeker in de refreinen toont ze haar kunnen, maar over het algemeen blijft het redelijk braafjes. Ook als Ali Gatie zijn rapgedeelte brengt, worden we niet echt overtuigd. Zijn stem wordt net iets te veel elektronisch bewerkt, waardoor het allemaal redelijk afgeborsteld overkomt. Over het algemeen blijft “lie to me” zeker wel hangen en lijkt het nummer ook gewoon weer z’n plekje in de hitlijsten op te eisen, maar wij worden er warm noch koud van.

Tate McRae: Facebook / Instagram

Ali Gatie: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1059 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tate McRae - "feel like shit"

De Canadese zangeres Tate McRae schreef net voor de pandemie de wereld in greep hield een nummer dat haar leven voor goed…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Regard - "You" (feat. Troye Sivan & Tate McRae)

De welbekende Regard is er alweer met een gloednieuwe single. De 28-jarige dj uit Kosovo kende bij ons ook al zijn succes…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tate McRae – “slower”

Nadat de Canadese Tate McRae vorig jaar van niets naar iets werd gekatapulteerd, ging het opeens heel snel voor de nog maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.