Nieuwe singles

Nieuwe single Rejjie Snow – “Mirrors” (feat. Snoh Aalegra & Cam O’bi)

Er zit een nieuwe Rejjie Snowplaat aan te komen. De Ier is zeker sinds de release van Dear Annie (2018) een van de meest geliefde hiphoppers uit Europa en mag zich stilaan ook in de VS een gevestigde waarde noemen. Ondertussen staan ook mooie samenwerkingen met onder meer Kaytranada, Claira, Aminé en Joey Bada$$ op zijn cv en is hij een labelgenoot van Young Thug. De verwachtingen voor het nog titelloze nieuwe album zijn dan ook bijzonder hoog en met “Mirrors” krijgen we daar opnieuw een zeer sterke voorbode uit.

In juli loste Rejjie Snow het heerlijke “Cookie Ships” en op datzelfde elan gaat hij op het nieuwe “Mirrors” haast moeiteloos verder. Voor het nummer deed Snow andermaal beroep op Cam O’bi, maar ook de Zweeds-Iranese ster Snoh Aalegra is van de partij. Vooral eerstgenoemde kan met zijn unieke stemgeluid weer een stempel op “Mirrors” drukken en krijgt zeer veel ruimte en tijd om ons in de juiste mood te brengen. Rejjie Snow zorgt op zijn beurt dan weer voor de old schoolvibes en toont nog maar eens waarom hij een van de grootsten op dit continent is. Met de Zweed-Iraanse ster Snoh Aalegra is de cirkel dan ook helemaal rond en wanen we ons in de zevende hiphophemel.

Rejjie Snow: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1683 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single L'Impératrice & Rejjie Snow - "Everything Eventually Ends"

Met Tako Tsubo zette L’Impératrice niet alleen hun thuisland Frankrijk aan het dansen. Het succes van het Parijse zestal reikt inmiddels zelfs tot Istanbul…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Strange Bouquets - "Mirrors"

Strange Bouquets is het soloproject van Rory Morison. De man zit al enkele jaren in de neo-psychedelische hardrockband Drug Hunt, maar vond…
LiveRecensies

Rejjie Snow @ Botanique (Orangerie): Charmante Ier zorgt voor gemoedelijke sfeer

Rejjie, Alexander Anyaegbunam, Snow test de grenzen van de hiphop af in zijn muziek. Hoewel hij afkomstig is uit het regenachtige Dublin,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.