Nieuwe singles

Nieuwe single Rejjie Snow – “Mirrors” (feat. Snoh Aalegra & Cam O’bi)

Er zit een nieuwe Rejjie Snowplaat aan te komen. De Ier is zeker sinds de release van Dear Annie (2018) een van de meest geliefde hiphoppers uit Europa en mag zich stilaan ook in de VS een gevestigde waarde noemen. Ondertussen staan ook mooie samenwerkingen met onder meer Kaytranada, Claira, Aminé en Joey Bada$$ op zijn cv en is hij een labelgenoot van Young Thug. De verwachtingen voor het nog titelloze nieuwe album zijn dan ook bijzonder hoog en met “Mirrors” krijgen we daar opnieuw een zeer sterke voorbode uit.

In juli loste Rejjie Snow het heerlijke “Cookie Ships” en op datzelfde elan gaat hij op het nieuwe “Mirrors” haast moeiteloos verder. Voor het nummer deed Snow andermaal beroep op Cam O’bi, maar ook de Zweeds-Iranese ster Snoh Aalegra is van de partij. Vooral eerstgenoemde kan met zijn unieke stemgeluid weer een stempel op “Mirrors” drukken en krijgt zeer veel ruimte en tijd om ons in de juiste mood te brengen. Rejjie Snow zorgt op zijn beurt dan weer voor de old schoolvibes en toont nog maar eens waarom hij een van de grootsten op dit continent is. Met de Zweed-Iraanse ster Snoh Aalegra is de cirkel dan ook helemaal rond en wanen we ons in de zevende hiphophemel.

Rejjie Snow: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 oktober 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief