Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Charlotte Day Wilson – “Forever” (feat. Snoh Aalegra)

Ben je fan van hemelse zang en rustige, sfeervolle muziek? Dan is Charlotte Day Wilson iets voor jou. De Canadese artieste is vaak terug te vinden in de r&b-sferen, maar voegt met regelmaat ook elementen van soul en pop toe aan haar muziek. Haar charmante muziek en prachtige stem wisten vooral al een groter publiek te bereiken via samenwerken met KAYTRANADA en recentelijk SG Lewis, maar ook solosong “Work” wist al redelijk wat streams te scoren. In 2021 bracht ze een sterke debuutplaat uit met daarop onder meer “Mountains” en het iets bewegelijkere “Keep Moving“. Voor haar nieuwe single kroop ze nog eens in de studio met iemand anders en deze keer werd het Snoh Aalegra.

“Forever” is een langzame, dromerige song, die iets meer richting een fever dream gaat dan hoe we de muzikante te horen kregen op ALPHA. Het voelt allemaal wat wazig aan en al gauw stroomt alle stress helemaal uit ons lichaam. Charlotte Day Wilson en Snoh Aalegra lijken hun luisteraars haast te begeleiden in een mediteersessie en als we onze ogen sluiten, zien we de Canadese bossen in onze gedachten voor ons. “Forever” gaat aan een gestaag tempo gewoon verder, zonder onverwachte wendingen, maar daar ligt net de delicate kracht van het lied.

Facebook / Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1219 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Charlotte Day Wilson – Cyan Blue (★★★½): Referentiekader van blauwtinten

In haar kindertijd moest ze het met klassieke pianolessen doen, als tienermeisje leerde ze zichzelf muziek maken met de app GarageBand. Charlotte…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charlotte Day Wilson - "Canopy"

Op de derde dag van mei mogen we ons aan een nieuwe plaat van Charlotte Day Wilson verwachten: CYAN BLUE zal het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charlotte Day Wilson - "I Don't Love You"

In de galerij van Charlotten hangt Charlotte Day Wilson mooi naast Adigéry, Cardin en Gainsbourg. De Canadese wist ons te verbazen met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.