Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Melting Mallows – “I’m Okay”

Studio Brussel is dan wel druk bezig om bands te verzamelen voor De Nieuwe Lichting 2021, wij kijken graag even terug naar de editie van twee jaar geleden. Toen zat er bij de laatste negen kandidaten een gek Leuvens duo dat met het frappante surferrocknummer “Nowhere” iedereen mee nam op een fijne reis. Spijtig genoeg kwam Melting Mallows bij deze muziekwedstrijd niet als winnaar uit de bus, maar dat deden ze later wel bij de muziekcontest Sound Track. Ondertussen zijn we alweer bijna een jaar verder en krijgen we vandaag eindelijk het derde, langverwachte nummer van de band te horen.

Met “I’m Okay” zet Melting Mallows hun repertoire uitstekend verder. Ze blijven bij hun welgekende sound, al krijgen we toch een softere toets voorgeschoteld die ons zeker wel weet te smaken. Zo start hun nieuwste single met een langzame intro die ons meteen duidelijk maakt dat het een teruggedeinsd nummer is. Dat wil niet zeggen dat we ons vervelen, want zowel de ludieke songtekst als de catchy riffs krijgen ons warm en laten ons niet per direct los. Net daardoor ontstaat er een fijne roes die ons meeneemt door het iets wat eentonig, maar vooral stijlvol nummer. Doe zo voort, heren!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

8 oktober 2020

About Author

Robbe Van Hool


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief