Features, Muzieknieuwtjes

Eerste winnaars Sound Track bekend!

Sinds begin oktober kenden we al de 45 finalisten van de gloednieuwe muziekwedstrijd Sound Track. Ze kregen dus nog twee maanden de tijd om hun set van slechts twintig minuten te verfijnen en op te smukken tot een resultaat dat de jury omver zou blazen. Gisterenavond was het dan eindelijk zover en moest dat cruciale en uiterst korte setje volstaan om tot een van achttien winnaars gerekend te mogen worden. Van iedere provincie schieten er drie winnaars over en dat zijn de volgende:

In Brussel bemachtigden LincaM.Chuzi en Coline & Toitoine een plaatsje tussen de winnaars. In Antwerpen zijn het HOFFMANShaka Shams en Jibran Chadouli die met de pluimen gaan lopen. In Vlaams-Brabant staken Moody MaeMelting Mallows en Roos Denayer er bovenuit en in Limburg zijn dat Lo-lee-taRian Snoeks en Aster. De West-Vlaamse winnaars tot slot zijn VENTILATEURRatmosphere en Divided.

Enkel uit Oost-Vlaanderen zijn er nog geen winnaars bekend. De strijd om de overwinning wordt daar dan ook pas vanavond gevoerd in De Centrale.

 

8 december 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief