FeaturesMuzieknieuwtjes

Dansende Beren organiseert nieuwe showcase op 18 november in Pilar Brussel

Wekenlang serveerden we jullie met onze Winterslaapsessies dagelijks livestreams op onze Facebookpagina, maar het gemis van ‘echte’ livemuziek bleef uiteraard groot. Des te blijer zijn we dat we vandaag kunnen aankondigen dat je op woensdag 18 november (UPDATE: deze showcase wordt uitgesteld naar een nader te bepalen datum) weer zes beloftevolle acts op een echt podium aan het werk kan zien. Na enkele geslaagde Dansende Berenfeestjes in Gent en een succesvol showcasefestival in Roeselare, trekken we nu voor het eerst naar Pilar in Brussel voor een fantastische concertavond met een zeer interessante line-up.

Op één van de twee podia kan je Axelle ontdekken. De 24-jarige Kortrijkse rolde afgelopen zomer hoge ogen met haar debuutsingle “Mala Leche“, die meteen opgepikt werd door Studio Brussel. Bij ons zal ze haar allereerste show ooit geven. Vervolgens kunnen we de komst van de vijfkoppige garagerockband NUTSHELL bevestigen. De groep werkt volop naar een ep toe en zal steviger dan ooit tevoren klinken en dat binnen de maatregelen. Ook het popduo Coline & Toitoine mag op deze editie niet ontbreken, want zij weten als geen ander hoe ze met hun enthousiaste popsongs een publiek kunnen entertainen. Ze overtuigden ons zo hard op het Sound Track podium, dat ook wij ze moesten uitnodigen.

Terms staat in de finale van Humo’s Rock Rally en zal ook bij ons laten zien waarom hun steile opmars niet voor niets is. Het project bestaat uit acht muzikanten die zichzelf beschrijven als een mix van St. Vincent, Eefje De Visser en David Byrne. Dankzij hun spannende ep S T A L I N G R A D veroverde ook Lũpḁ Gang Gang Quartet een plek in ons hart en bijgevolg ook op onze line-up. De vier jonge muzikanten zitten boordevol ideeën en hebben alles in huis om het heel ver te schoppen. Ten slotte zijn we er bijzonder trots op te mogen aankondigen dat Borokov Borokov naar de Brusselse concertzaal zal afzakken om er een bijzonder straffe show te spelen. De enige band die al iets betekent in het muziekmilieu en eigenlijk onze heuse headliner is. De Antwerpse groep is niet voor niets uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de Belgische muziekwereld en zal ook op ons podium weten te verrassen met een dansbare en speelse set.

Wil je graag deze waanzinnig straffe artiesten aan het werk zien? Registreer je gratis en voor niets via deze link. De concertavond is volledig gratis, maar vol = vol. Alle info over het event vind je ook nog eens terug op de Pilarsite.

1385 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Borokov Borokov - "Rita De Rover" (feat. De Witte Kunst)

Het compromisloze Antwerpse drietal Borokov Borokov omarmt de eigen taal. Deze levensbelangrijke taak proberen ze te bewerkstelligen met de hulp van een…
FeaturesInstagramInterviews

Maak kennis met Sweats: 'We zullen hard en zwoel de nacht in gaan'

We hebben er lang op gewacht, maar op dinsdag 12 oktober vindt er eindelijk nog eens een Dansende Beren Showcase plaats. Voor deze editie trekken…
FeaturesInstagramInterviews

Maak kennis met Ão: 'We voelen dat we enorm geëvolueerd zijn door het live spelen met de nieuwe bandleden'

We hebben er lang op gewacht, maar op dinsdag 12 oktober vindt er eindelijk nog eens een Dansende Beren Showcase plaats. Voor deze editie trekken we…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.