Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Dreamer Boy – “Crybaby”

Last van een gebroken hart of al middenin een herfstblues? Misschien sleurt Dreamer Boy je er wel door met zijn muziek. De Amerikaanse zanger komt uit het pittige Nashville en lijkt stilaan ook buiten de countryhoofdstad door te breken. In 2019 tourde hij nog met Clairo door Europa en kon hij er zijn eerste album Love, Nostalgia voorstellen. Dankzij nieuwe invloeden keert hij nu terug met een vernieuwde sound, die hij recent al eens op “Know You” voorstelde.

Ook de nieuwe single “Crybaby” lijkt wel een nummer op maat voor alle jonge hipsters die hun afspeellijsten vullen met indieacts als The 1975 of The Japanese House. Het nummer blijft gedurende drie minuten in dezelfde sfeer hangen, al komt verveling gelukkig nooit naar boven. Vooral op productioneel vlak is deze track bijzonder leuk in elkaar gestoken en zo verwachten we ook op Dreamer Boys tweede album tracks waardoor we uren kunnen wegdromen.

Facebook / Instagram

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

7 oktober 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief