Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Boh Doran – “On Fire”

Boh Doran is een Amerikaanse zangeres die sinds 2015 actief is in de muziekindustrie en al heel wat verschillende petjes opzette. Zo heb je het dancenummer “Again I Go Unnoticed”, dat ze samen met Nxghtshade maakte, maar ook van pop is ze niet vies. Haar zelfgetitelde ep is het resultaat van deze diverse stijl, waaronder “White Knuckles”, dat met meer dan veertienduizend weergaven haar bekendste nummer op YouTube is. Met haar nieuwe single “On Fire” zorgt ze voor een fantastisch indiepopnummer. “On Fire” verschilt niet alleen van haar andere nummers omdat ze overgeschakeld is van pop naar indie, maar omdat haar teksten dieper zijn dan op haar voorgangers. Haar leven is immers compleet over een andere boeg gegooid het laatste half jaar. Tijdens quarantaine is ze bevallen en ook de onderdrukte woede over de Amerikaanse politiek en de pandemie zorgden voor opgekropte gevoelens die eruit moesten.

 

Met haar nieuwe single wil Boh Doran een boodschap overbrengen die bij iedereen aanslaat. Daarom begint het lied heel upbeat en tovert het meteen een glimlach op je gezicht. De drums en het geklap nemen de leiding en nadien komt de gitaar erbij. Boh Doran heeft een speciaal stemgeluid en door de vele instrumenten zorgt dat voor een catchy deuntje. De gitaar is het overheersend instrument in het nummer. In de videoclip is er een conflict tussen goed en kwad te zien waarbij Boh Doran speelt met contrasten van make-up, licht en outfits. Ze heeft het vooral over de vrouwenwereld: ze wil aantonen dat vrouwen nog steeds worden onderdrukt en verondersteld worden aardig te zijn.

Momenteel heeft Boh Doran geen tour gepland, wie weet wat ze nog van plan is.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lenny Kravitz – Blue Electric Light (★★★½): Vintage Kravitz met een scheut Prince

“Let Love Rule”, “Mr Cab Driver”, “Are You Gonna Go My Way?”, “Always On The Run”, “Fly Away”, “It Ain’t Over ‘Till…
AlbumsRecensies

Rachel Chinouriri - What A Devastating Turn Of Events (★★★½): Struikelen, vallen en opgroeien

Rachel Chinouriri timmert geduldig aan haar carrière. Na de release van haar debuut-ep Mama’s Boy in 2019 werd ze opgepikt door Parlophone,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single kenzie & ASTN - "close to you"

Ze begon haar carrière als danseres, maar kenzie staat tegenwoordig voornamelijk bekend om haar zangkunsten. Mackenzie Ziegler, zoals ze echt heet, vergaarde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.