Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Boh Doran – “On Fire”

Boh Doran is een Amerikaanse zangeres die sinds 2015 actief is in de muziekindustrie en al heel wat verschillende petjes opzette. Zo heb je het dancenummer “Again I Go Unnoticed”, dat ze samen met Nxghtshade maakte, maar ook van pop is ze niet vies. Haar zelfgetitelde ep is het resultaat van deze diverse stijl, waaronder “White Knuckles”, dat met meer dan veertienduizend weergaven haar bekendste nummer op YouTube is. Met haar nieuwe single “On Fire” zorgt ze voor een fantastisch indiepopnummer. “On Fire” verschilt niet alleen van haar andere nummers omdat ze overgeschakeld is van pop naar indie, maar omdat haar teksten dieper zijn dan op haar voorgangers. Haar leven is immers compleet over een andere boeg gegooid het laatste half jaar. Tijdens quarantaine is ze bevallen en ook de onderdrukte woede over de Amerikaanse politiek en de pandemie zorgden voor opgekropte gevoelens die eruit moesten.

 

Met haar nieuwe single wil Boh Doran een boodschap overbrengen die bij iedereen aanslaat. Daarom begint het lied heel upbeat en tovert het meteen een glimlach op je gezicht. De drums en het geklap nemen de leiding en nadien komt de gitaar erbij. Boh Doran heeft een speciaal stemgeluid en door de vele instrumenten zorgt dat voor een catchy deuntje. De gitaar is het overheersend instrument in het nummer. In de videoclip is er een conflict tussen goed en kwad te zien waarbij Boh Doran speelt met contrasten van make-up, licht en outfits. Ze heeft het vooral over de vrouwenwereld: ze wil aantonen dat vrouwen nog steeds worden onderdrukt en verondersteld worden aardig te zijn.

Momenteel heeft Boh Doran geen tour gepland, wie weet wat ze nog van plan is.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goldband - "De langste nacht"

In 2019 maakten we voor het eerst kennis met Goldband. De Nederlandse muzikanten plezierden ons sindsdien al met oorwurmen zoals “Witte Was“,…
AlbumsRecensies

Koala Disco – Koalala Discoco (★★★): Een mengelmoes van alles

Koala Disco blijft niet bij de pakken zitten en brengt al snel na de eerste twee singles “Dirt and Water” en “Tiny…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Modest Mouse - "We Are Between"

Voordat Mac DeMarco met zijn gitaar en gespleten tanden een nieuw tijdperk van indierock inluidde, was er Modest Mouse. Albums als The…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.