Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MICHELLE – “UNBOUND”

MICHELLE zou wel eens de act kunnen worden waarover iedereen het volgend jaar gaat hebben. Het zestal uit New York bracht in 2018 het album HEATWAVE uit, maar trok zich dan weer terug om aan een vervolg te werken. Deze zomer verschenen ze opnieuw op het muzikale toneel met “SUNRISE”, een nummer dat dan ook weer door onder meer Arlo Parks en Kali Uchis geremixt werd. Het popcollectief speelt ook vaak hun diversiteit uit met onder meer queerleden en bandleden met een verschillende migratieachtergrond en gebruiken hun bekendheid om maatschappelijke taboes bespreekbaar te maken. Met “UNBOUND” lost MICHELLE nu een tweede voorsmaakje van hun aanstaande plaat.

MICHELLE neemt ons met hun nieuwe oorworm “UNBOUND” mee naar de hoogdagen van de r&b. Het retrokantje aangevuld met de frisse synthdeuntjes doen het nummer echt hip en fris overkomen en trekt je zo ook al snel in zijn ban. MICHELLE hecht veel waarde aan de groove van een nummer en dat merk je ook op “UNBOUND”. De zang is lekker luchtig gebracht en het refrein is van het catchy soort waardoor je “UNBOUND” maar moeilijk uit je hoofd krijgt.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1594 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MICHELLE - "POSE"

Het zat voorlopig nog niet echt mee voor het New Yorkse MICHELLE. De band werd vorig jaar al door heel wat muziekmagazines,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MICHELLE - "EXPIRATION DATE"

Wie Dansende Beren een beetje volgt, weet dat we tegenwoordig druk in de weer zijn met onze ‘Grote Beren Van Morgen’. Wie…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2021

Denk jij soms ook wel eens: ‘Wauw, hoe kan ik toch tussen al die duizenden singles het bos door de bomen blijven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.