Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Blanketman – “Beach Body”

Toen we op 1 april voor het eerst in aanraking kwamen met de Britten van Blanketman, wisten we dat er iets speciaal zou gebeuren. De groep bracht toen namelijk met “Taking You with Me” een fantastische debuutsingle uit. Dat we nog lang zouden moeten wachten op een tweede kennismaking met hun studiomuziek, hadden we dan weer niet verwacht. Doordat de band het succes van de debuutsingle live niet kon verzilveren, moesten we bijna een half jaar wachten op nieuwe muziek, maar “Beach Body” is het meer dan waard.

“Beach Body” klokt af onder de drie minuten, maar in die tijd is er heel wat te beleven. Het begint meteen met een strakke gitaarlijn die het tempo naar ongekende hoogtes brengt om daarna de vuile vocals van frontman Adam Hopper in het geheel te mengen. Het strakke tempo wordt uitstekend aangehouden en gecombineerd met aanstekelijke grooves die voor een nazomers sfeertje zorgen. Waar de vorige single nog iets trager ging, komt er met “Beach Body” ook energie piepen in de muziek van Blanketman en dat horen we extreem graag. ‘Lift off’ wordt er in het refrein gezongen en we zijn zeker dat de band dit na deze single nog meer zal doen.

Instagram / Facebook

6 oktober 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief