Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chuki Beats – “3am in Bxl” (feat. Yung Mavu en Geeeko)

Chuki Beats is een van de beste hiphop producers van ons klein landje. Een bedrijvige producer ook, de jonge artiest is constant bezig met nieuwe muziek. Deze week was bijvoorbeeld op YouTube te zien hoe hij samen met Average Rob een hiphopnummer in twee uur tijd from scratch maakte. Nu zijn de jonge raptalenten Yung Mavu en Geeeko de features in het nieuwe nummer “3am in Bxl”.

De drie jonge Belgen zijn ondertussen alom bekend in ons land. Chuki voor de heerlijke beats, Yung Mavu en Geeeko voor hun strakke lines en coole flows. In “3am in Bxl” is het enkel Chuki die de verwachtingen kan inlossen. De beat is zoals steeds perfect afgewerkt en klaar om lekker op te rappen. In plaats daarvan beginnen Yung Mavu en Geeeko op een vrij zeurende toon te zingen. Dat in combinatie met de overvloed aan autotune geeft een teleurstellend eindresultaat.

Misstapjes worden door elke artiest gemaakt en dus krijgen Yung Mavu en Geeeko hoogstwaarschijnlijk nog ontelbaar veel kansen om een beat van Chuki nog eens goed aan te pakken.

Facebook/Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pasi - "Patrice"

‘De Oude God is op retour!’, kondigde Pasi eind vorig jaar aan. De Antwerpse rapper met Congolese roots spreekt trouwens volledig in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miss Angel - "Who?!"

Net als in 2019 trakteert Miss Angel ons nog op de valreep van het jaar op een nieuwe single. Vorige keer was…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep’s van 2020

De ep is een formaat dat hoe langer hoe meer aan relevantie wint. Zeker in tijden waarin albums moeten worden uitgesteld en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.