Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chuki Beats – “3am in Bxl” (feat. Yung Mavu en Geeeko)

Chuki Beats is een van de beste hiphop producers van ons klein landje. Een bedrijvige producer ook, de jonge artiest is constant bezig met nieuwe muziek. Deze week was bijvoorbeeld op YouTube te zien hoe hij samen met Average Rob een hiphopnummer in twee uur tijd from scratch maakte. Nu zijn de jonge raptalenten Yung Mavu en Geeeko de features in het nieuwe nummer “3am in Bxl”.

De drie jonge Belgen zijn ondertussen alom bekend in ons land. Chuki voor de heerlijke beats, Yung Mavu en Geeeko voor hun strakke lines en coole flows. In “3am in Bxl” is het enkel Chuki die de verwachtingen kan inlossen. De beat is zoals steeds perfect afgewerkt en klaar om lekker op te rappen. In plaats daarvan beginnen Yung Mavu en Geeeko op een vrij zeurende toon te zingen. Dat in combinatie met de overvloed aan autotune geeft een teleurstellend eindresultaat.

Misstapjes worden door elke artiest gemaakt en dus krijgen Yung Mavu en Geeeko hoogstwaarschijnlijk nog ontelbaar veel kansen om een beat van Chuki nog eens goed aan te pakken.

Facebook/Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Peet - "Bekane"

Als lid van Le 77 maakt Peet naam in de Belgische hiphopscene alvorens zich op zijn solocarriere te focussen. Als soloartiest heeft…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 2): Wispelturige mengelmoes

De tweede dag van Pukkelpop is eigenlijk nog altijd de eerste officiële festivaldag met alle podia open en een stuk meer volk…
InstagramLiveRecensies

Lokerse Feesten 2022 (Festivaldag 1): Stevige beats, snedige lyrics en een dikke streep reggae

Na de kleinschalige corona-editie vorig jaar mochten de poorten van de Grote Kaai in Lokeren eindelijk terug open voor het grote publiek….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.