Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Charles – “Far Gone”

Een talentenjacht winnen, het doet wat met een mens. Toch lijkt het in ons landje nooit echt de springplank te zijn voor jonge artiesten. Daar komt nu stilaan verandering in, want Charlotte Foret is aan haar doorbraak bezig. Na haar winst in het Franstalige The Voice Belgique stond ze met haar muzikale project Charles meteen aan de vooravond van een grote doorbraak. Haar debuutsingle “Wasted Time” was een regelrecht schot in de roos, want ze kon – mede dankzij de titel ‘Catch of the Day’ – al op heel wat airplay rekenen. Nu, een klein half jaar en tienduizenden streams later, komt er eindelijk een vervolg. Dat in de vorm van “Far Gone”.

Op haar tweede worp pakt de zangeres het ietwat anders aan. Haar stem staat nog steeds in de spotlights, maar toch op een andere manier dan we gewoon waren. Het tempo ligt al wat hoger en Charles trekt de popkaart, waardoor we hier en daar zelfs de vergelijking met Billie Eilish kunnen maken. Dat komt natuurlijk voor een groot deel door de donkerdere bassen, maar over het algemeen gaat het er op “Far Gone” redelijk vrolijk aan toe. We krijgen weer heel wat facetten van Charles’ stem te horen, waardoor ze ons steeds meer weet te overtuigen van haar kunnen. Vooral het contrast tussen de refreinen en de strofen getuigt van hoge kwaliteit. Charles heeft alles om het te maken als volgende in het rijtje van grote Belgische namen.

Op 8 oktober staat Charles samen met Herve en Petit Prince in Botanique in het kader van Les Nuits.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2184 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charles - "Le marbre"

Vijf jaar geleden kwam Charlotte Foret als winnares uit de bus bij The Voice Belgique. Haar carrière leek daarmee gelanceerd, want na…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

20 debuutalbums uit 2022 die je niet mocht missen

Als artiest heb je maar één kans om jezelf te bewijzen aan de buitenwereld. Althans, zo lijkt het toch, want er zijn…
InstagramLiveRecensies

Charles @ Ancienne Belgique (AB): Van een speciaal kaliber

In België hebben we heel wat interessante popartiesten, maar Charlotte Foret oftewel Charles is er toch een van een ander kaliber. Zoals…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.