Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Charles – “Wasted Time”

Winnaars van talentenjachten hebben het in het algemeen niet makkelijk om in de aandacht te blijven, maar daar komt stilaan weer verandering in. Nadat IBE in 2019 The Voice Van Vlaanderen won, bleef zijn populariteit in stijgende lijn groeien en won hij zelfs al een MIA. In Wallonië won datzelfde jaar de jonge Charlotte Fornet, die de kijkers met haar imponerende stem wist te raken en zo meer dan terecht de wedstrijd won. Met een nieuwe haarkleur en een sterk team rond haar waagt ze vandaag haar debuut en introduceert ze zich onder haar nieuwe artiestennaam Charles.

“Wasted Time” is zeker geen verloren tijd, maar vooral een sterke eerste single van een artieste die snel potten zal breken. Haar debuutsingle schreef ze samen met Nina Sampermans (Hooverphonic, Ibe, Tessa Dixson) en de Rotterdamse topproducer Wouter Hardi, die precies weten hoe ze een sfeervol popnummer moeten schrijven. In de strofes krijgen we een stoer gitaardeuntje dat in het refrein dan openbreekt naar een meer symfonisch melodietje. Vocaal krijgt Charles daardoor de kans om haar mooie stemtimbre op twee verschillende manieren in te zetten en dat levert fantastische taferelen op.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1758 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

20 debuutalbums uit 2022 die je niet mocht missen

Als artiest heb je maar één kans om jezelf te bewijzen aan de buitenwereld. Althans, zo lijkt het toch, want er zijn…
InstagramLiveRecensies

Charles @ Ancienne Belgique (AB): Van een speciaal kaliber

In België hebben we heel wat interessante popartiesten, maar Charlotte Foret oftewel Charles is er toch een van een ander kaliber. Zoals…
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2022 (Festivaldag 1): Festivalzomer in schoonheid afsluiten

Terwijl de festivalzomer stilletjes aan op zijn einde loopt, is er naar jaarlijkse traditie nog Crammerock. Het festival is ieder jaar wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.