Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Patches – “Bye Bye Bye”

Het gloednieuwe Patches – alter ego van Lotte Lauwers – wist met slechts twee innemende singles al onze aandacht te trekken. In haar alternatieve indiepop lopen de temperaturen hoog op: een verleidende stem, boeiende harmonieën en een duistere setting zetten een gedurfde, of beter gezegd stoutmoedige sfeer neer. Deze zwoele muziek gaat gepaard met uitdagende visuals die voor dat extraatje zorgen. Vandaag ziet een derde single met bijpassende muziekvideo het levenslicht.

Op “Bye Bye Bye” bezingt Lauwers in een melancholische setting haar hartzeer. Dit nummer is iets zachter dan het vorig werk dat we te horen kregen, maar ook hier wordt de sensualiteit bewaard. Strijkers zorgen daarnaast voor een onheilspellende intro. Het tij keert echter wanneer er smaakvolle akkoorden bijkomen, die een intieme sfeer neerzetten in een minimale bezetting. Lauwers’ huilende stem weet binnen te dringen in dit nummer vol mysterieuze schoonheid.

Op 23 oktober speelt Patches haar ep-releaseshow in Broei (Gent). Allen daarheen!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

25 september 2020

About Author

Babette Rogiers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief