Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single OneRepublic – “Wild Life”

OneRepublic doet het weer! De Amerikaanse poprockband brengt na bijna vier maand een nieuwe single uit. Hun recente samenwerking met de Noorse dj Kygo, “Lose Somebody”, viel bij velen in de smaak. Het bleef evenwel wachten op nog meer eigen muziek van het zestal, maar met Human komt daar binnenkort een einde aan. Op dat album staan de eerder uitgebrachte singles “Rescue Me” en “Didn’t I”, en nu krijgen we nog een derde voorsmaakje.

“Wild Life” is een vrij rustig nummer voor OneRepublic. Het begint subtiel, met slechts enkele instrumenten die de spanning opbouwen. Frontman Ryan Tedder zet de eerste strofe een octaaf hoger in dan we gewoon zijn, wat al snel voor kippenvel zorgt. Dit is vooral te danken aan het feit dat je zijn stem klaar en duidelijk hoort, met weinig instrumentale begeleiding op de achtergrond. Na het refrein wordt het lied al snel krachtiger en op het einde zorgt de groep nog voor een verrassing: een euforische instrumentale outro gaat langzaam over in een fade-out.

OneRepublic was van plan dit jaar op tour te gaan, maar die werd uitgesteld. Een nieuwe datum voor hun concert in Vorst Nationaal is nog niet aangekondigd, maar je kan Human wel al vooruitbestellen. Het is nog even wachten op de officiële releasedatum.

Facebook / Instagram / TwitterWebsite

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single High Fade - “The Jam”

Oh, wat zijn we fan van High Fade. Harry Valentino (gitaar/zang), Oliver Sentance (bas) en Calvin Davidson (drums/zang) hebben elk een kop…
InstagramLiveRecensies

Becky Hill @ Trix: Arsenaal aan hitjes

Becky Hill is een van de meest gestreamde artiesten die je vandaag kan vinden. Op talloze hits met honderden miljoenen streams kan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Mysterines – “Sink Ya Teeth”

Aan de overkant van de Noordzee krioelt het van succesvolle bands; het talent ligt er voor het oprapen. Eén van de muzikale…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.