Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kelsey Coockson – “Sabotage”

Misschien klinkt de naam Kelsey Coockson je bekend in de oren, misschien ook niet. Ze komt uit Amsterdam en is namelijk niet zo bekend in België, maar dat houdt haar niet tegen om spetterende liedjes te maken. Begin 2019 begon ze als eigenaar en oprichter bij Apollo Music Group VOF in Amsterdam. Daar startte ze haar carrière als zangeres en bracht ze meteen een eerste nummer uit, “California”. De recente single “Nude” doet het ook goed en heeft bijna achtduizend weergaven op YouTube.

Haar nieuwe nummer “Sabotage” is net op de markt en is nu al zeer aanstekelijk en een echte meezinger. De splinternieuwe single begint origineel, zonder enig instrument. Je hoort eerst drie seconden a capella. Nadien versterkt de gitaar het nummer en wordt het levendiger. “Sabotage” is vanuit haar hart geschreven. Het nummer heeft een diepe tekst, maar door de gitaren en drums komt het niet droevig over en blijft het upbeat. Kelsey Coockson zorgt drie minuten lang voor een goede vibe waardoor je meteen je radio wil luider zetten.

Ze blijft ons verbazen met haar talent. Momenteel heeft de Nederlandse nog geen tour gepland, maar wie weet komt ze in de toekomst wel naar België.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lenny Kravitz – Blue Electric Light (★★★½): Vintage Kravitz met een scheut Prince

“Let Love Rule”, “Mr Cab Driver”, “Are You Gonna Go My Way?”, “Always On The Run”, “Fly Away”, “It Ain’t Over ‘Till…
AlbumsRecensies

Rachel Chinouriri - What A Devastating Turn Of Events (★★★½): Struikelen, vallen en opgroeien

Rachel Chinouriri timmert geduldig aan haar carrière. Na de release van haar debuut-ep Mama’s Boy in 2019 werd ze opgepikt door Parlophone,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single kenzie & ASTN - "close to you"

Ze begon haar carrière als danseres, maar kenzie staat tegenwoordig voornamelijk bekend om haar zangkunsten. Mackenzie Ziegler, zoals ze echt heet, vergaarde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.