Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle puntjudith – “Sabotage”

Foto: Lotte Dale

In een nog niet al te ver verleden maakten we voor het eerst kennis met puntjudith, het project van de Amsterdamse Judith Rijsenbrij. Samen met haar bandgenoten Wannes Notenbaert en Adriaan Stoop werkte ze hard aan haar eerste ep Snelweg, die begin volgend jaar uitkomt. Vandaag brengt ze daarvan de allereerste single uit, die meteen een grootse toekomst lijkt te beloven. puntjudith overdondert en raakt de snaar van de tijd.

“Sabotage” is een echt muzikaal epos. Zelf omschrijft de groep haar geluid als elektronische en expressieve Nederlandstalige popmuziek, en we kunnen hier weinig aan toevoegen. De impressionante eerste release heeft muzikaal wel iets weg van Tristan, Eefje de Visser en Sevdaliza, maar is vooral een zeer goede introductie van hetgeen we in de toekomst kunnen verwachten. Een bijzonder interessant debuut dat hopelijk nog heel wat deuren zal openen voor puntjudith.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 september 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief