Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single will hyde – “dark until september.”

will hyde is bezig aan een uitermate sterk begin van zijn carrière. De nog maar 21-jarige Australiër kent na enkele bewogen jaren als artiest binnen het tienerelektronicaduo SŸDE, nu ook een bijzondere eigen weg. Zo wordt hij nu al goed ondersteund met zijn soloproject door heel wat belangrijke mediakanalen, waaronder ook enkele hoogvliegers zoals NME, CLASH en Ones To Watch. Die websites spreken dan ook over hyde alsof hij een wereldgod is die keer op keer met een gouden plaat naar voren komt. Ongelijk geven we ze zeker niet, want ook met zijn vierde single kan hij zich goed op de kaart zetten. “dark until september.” is de titel van dat gloednieuw werk, waarmee de zanger de laatste rechte lijn richting zijn debuut ep with u in mind inzet, die op 23 oktober uitkomt.

“dark until september.” zet opnieuw een ander spectrum van de Australische zanger neer. Duidelijker dan ooit tevoren zien we de veel gezegde referentie richting Gus Dapperton en Rex Orange Country. Dit komt vooral door de krachtige stem die ons extra diep doet stilstaan bij het thema dat deze keer gaat over een periode waar alles uit elkaar leek te vallen. will hyde levert daarom dan ook een eerder rustig nummer af, waarbij wegdromen zeker een garantie is. De lichte gitaar op de achtergrond en het breekbare refrein helpt daar zeker aan mee en liggen zelfs mee aan de basis van deze luchtige single.

will hyde heeft het duidelijk in zich en laat zijn kunsten wonderbaarlijk goed zien. We gaan in de toekomst nog wat horen over deze kerel, daar zijn we zeker van!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single puntjudith - "Missen"

Nederlandstalige muziek is in een onmiskenbare opkomst. Sinds Bazarts verovering, krijgt de taal en in het specifiek bij onze Noorderburen, meer aandacht…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAEVN - "Throw Me A Line"

In 2018 bracht het Nederlandse duo HAEVN hun prachtige debuutplaat Eyes Closed uit. Een album waar de referenties naar water en zee…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BRASTA & Alessia - "Because of Me"

BRASTA en Alessia hebben ons niet lang laten wachten op een vervolg van hun single “Escape” die afgelopen november uitkwam. Vandaag komen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.