Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ares – “Remedie”

Niet alleen bij ons leeft hiphop heel sterk; ook bij onze noorderburen is dat genre al lange tijd een hot topic. In Nederland zijn er verschillende commerciële voorbeelden als Lil Kleine, Bizzey en Kraantje Pappie die de hitlijsten keer op keer weer overmeesteren. Gelukkig heb je er ook andere rappers die op hun eigen tempo aan hun carrière werken, zoals de 24-jarige Ares. Deze jongeman staat als een echte ervaren rot in het vak en bracht begin dit jaar al zijn zevende album uit. Met zo’n omvangrijke discografie heeft hij zeker voor iedereen wat wils en bouwde hij dan ook gemakkelijk een vertrouwde fanbase op. De Nederlander krijgt er maar geen genoeg van, dus brengt hij vandaag een eerste single uit van zijn aankomende achtste album.

Ares heeft met “Remedie” een leuke opvolger gemaakt op zijn vorige nummer, “Love = Drugs”, waarop de rapper de handen in elkaar sloeg met fluwelen parel S10. Net zoals op die voorganger pakt de jongeman het iets rustiger aan met een uitgestrekt en verhelderend gevoel. Zo horen we opnieuw een specialere Ares die ondersteund wordt door een lo-fi beat en zachte drums. Hierdoor komt zijn krachtige stem duidelijk naar boven en weet hij hoe hij een volhardend statement moet maken. Toch is dit niet het nummer dat nog lang in ons hoofd gaat blijven hangen en krijgen we enkel een leuk gevoel door zijn songteksten. De achtergrondmuziek en het wispelturige geschreeuw maken ons dan ook niet warm en werken op sommige momenten helemaal averechts.

Binnenkort komt Ares op 16 oktober langs in Trix met een exclusieve luistersessie van zijn nieuwste album dat op 23 oktober uitkomt. Er zijn nog tickets beschikbaar!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ramzi - "Onbeschrijfelijk" (feat. Freddie Konings & Zwangere Guy)

België blijft verbazen in de Nederlandse hiphopscene. Het alom bekende TopNotch maakt hoe langer hoe meer ruimte voor Vlaamse rappers. Vandaag nemen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BADBADNOTGOOD & MF DOOM - "The Chocolate Conquistadors"

Veel horen we niet meer van veteraan MF DOOM, maar als de stripgeobsedeerde gemaskerde MC nog eens uit zijn (bat)cave komt, is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hef – “Wat Ik Doe” (feat. Jonna Fraser)

Hef en Jonna Fraser, beiden goed voor tal van albums een heel wat hitjes, scheren al een decennium lang hoge toppen binnen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.