Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ares & S10 – “Love = Drugs”

Niet alleen bij ons wordt er mooie en interessante muziek gemaakt, ook bij onze noorderburen zijn ze heel goed bezig om zich terug op de kaart te zetten. Vele van die artiesten zijn mensen die zich het liefst internationaal in een goed daglicht zetten, maar er zijn er natuurlijk ook die het intiemer willen houden en desondanks nog steeds in hun moedertaal blijven zingen. Zo hebben we ook S10 (Lees: Stien) en Ares; twee jonge Nederlandse rappers die zich weg houden van het commerciële en vooral aan hun eigen carrière willen werken zonder al te veel hulp. Zo is S10 nog steeds een van de meest besproken nieuwkomers in Nederland en is Ares al een ervaren rot in het vak die onlangs zijn zevende album uitbracht. Ze staan beide steeds open voor een samenwerking met andere artiesten en zo vonden ze elkaar voor dit uniek nummer

“Love = Drugs” is een opmerkelijk nummer dat, zoals de titel het zelf al zegt, gaat over dat je niet meer kan leven zonder liefde. Deze samenwerking brengt dan ook een geweldige boodschap met zich mee waarop we het vooral warm krijgen van het rapstuk van Ares. Hij speelt zich in de kijker door het gebruik van de juiste woorden die ons dan ook weten te raken. We horen de rapper dan ook eens rustiger als anders. Dit komt vooral door de lo-fi beat die wordt ondersteund door een akoestische gitaar en een zachte drum. Wanneer tegen het einde S10 opduikt, zijn we al lang vertrokken richting de zevende hemel. Haar engelenstem zorgt net voor dat extra vleugje magie waar we zaten op te wachten. Een geslaagde collaboratie van de twee jonge artiesten die we nog niet kenden in de lage landen. Hopelijk kunnen we “Love = Drugs” binnenkort terug vinden op het nieuwe album van S10 of Ares.

Op vrijdag 9 oktober staat S10 op Les Nuits Botanique in Brussel en een maand later op 7 november maakt Ares een stopje in de Trix in Antwerpen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

S10 @ Botanique (Orangerie): Als een spin in een vlindertuin

Voor heel wat kindjes was het gisteren de eerste schooldag, maar ook in de Brusselse Botanique werd de draad weer opgepikt. Voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single S10 - “Adem Je In”

Op amper zeventienjarige leeftijd tekende S10 bij het Nederlandse platenlabel Noah’s Ark. In 2017, nog voor ze daar onder contract lag, bracht…
AlbumsRecensies

S10 - Vlinders (★★★★): Stevig in haar schoenen

Doorheen het dichtbegroeide bos der Nederlandse rappers kwam dit jaar plots een kristallen vlindertje gefladderd dat meteen het hele bos naar haar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.