Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Dyce – “Таю (Tayu)”

Het gaat behoorlijk goed met Dyce, de Leuvense rapper die al met Rewind Productions de Belgische rapscene hoopte te veroveren. Nadat het collectief de tweede plaats haalde bij Humo’s Rock Rally, besloot hij iets later nog een beetje meer in te zetten op zijn soloproject, en met succes. Op YouTube haalt hij al snel honderd duizenden views per video en mag hij zich verheugen over een steeds groter wordende fanbase.

Nu hij ook solo de finale haalde van Humo’s Rock Rally en weldra zal meedingen voor de eindoverwinning, lost hij met “Tayu” weer een heerlijke track. Hij brengt zijn gedachten weer in het Russisch en Engels, maar weet ondanks de taalbarrière toch te interesseren met behulp van de catchy productie. Een gouden toekomst lonkt voor Dyce; wie weet waar hij binnen pakweg een jaar staat.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

22 september 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief