banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tsar B – “Devil Baby” (feat. Mauro Pawlowski)

Foto: Anouk van Kalmthout

Enkele weken geleden verraste de Belgische Tsar B ons met haar nieuwe ingetogen “Who Do You Think You Are?”. Gevoelige snaren werden geraakt, maar er ontstond honger naar stevigere elektro. Vandaag vuurt ze opnieuw meer energetisch materiaal op ons af onder de naam “Devil Baby”. Dit nummer maakte ze voor een keertje in samenwerking met Mauro Pawlowski, bekend van Evil Superstars en dEUS. De muziek van Pawlowski wordt meestal gekenmerkt door rauwe gitaargeluiden, iets wat je niet direct linkt aan Tsar B. Schijn bedriegt echter, want de twee hebben een aanstekelijke potentiële hit te pakken!

“Devil Baby” begint met mysterieuze en bezwerende zang. Al snel horen we dat typische Tsar B-geluid waarin de golven van luide bassen op een rustig tempo op je af stromen. Justine Bourgeus is geschoold als klassiek violiste en maakt daarbij veelvuldig gebruik van dit instrument in haar muziek. Ook hier combineert ze futuristische elektro met klassieke viool. Het refrein is zeer catchy en raast meteen na in je hoofd. Conclusie: “Devil Baby” is een knaller van formaat.

Tsar B liet al weten dat haar nieuwste ep op 30 oktober verschijnt, waarvan “Devil Baby” ons een voorproefje biedt. Wij tellen alvast af!

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tsar B - "Cruel"

De afgelopen twee jaar heeft Tsar B maar liefst twee ep’s uitbracht, maar de artieste is nu al terug met nieuw materiaal….
LiveRecensies

Tsar B @ Ancienne Belgique (AB Club): Intiem en smakelijk diner met twee

Tsar B was in 2020 helemaal klaar om een andere kant van zichzelf te laten zien. Tijdens het najaar zou ze haar…
LiveRecensies

Mauro Pawlowski presents Eternal Sunday Drive @ AB Club: Intiem en tegelijk groots

Na twintig jaar schuifelen tussen de Belpop-succesverhalen, brengt Mauro Pawlowski een album onder eigen naam uit. Zijn carrière begon als frontman van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.