Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single S10 – “Maria”

S10 (lees: Stien) is amper negentien en toch geldt ze nu al als een van de grootste beloften in de Nederlandse muziek. Met haar slaapkamerproject Antipsychotica veroverde ze vliegensvlug de harten van heel wat muziekliefhebbers en professionals. Muziek hielp haar om haar depressie te verwerken en dat leverde ze ook heel wat zelfvertrouwen op. Ondertussen mocht ze ook al samenwerken met Nederhopgrootheden Hef, Ares, Willem (van The Opposites) en Sticks. Ook onze eigenste Zwangere Guy nodigde S10 al uit in zijn Brusselse studio om aan een gezamenlijke track te werken. Het wegvallen van de festivalzomer – S10 had normaal gezien op Best Kept Secret en Woo Hah gespeeld – zorgde ervoor dat de Nederlandse met volle kracht aan haar nieuwe album kon werken. De eerste voorbode hieruit, “Maria”, kan ons wel nog niet helemaal overtuigen.

Laten we met de deur in huis vallen; “Maria” is niet het beste nummer geworden dat S10 heeft uitgebracht. De productie van Sim Fane is andermaal heel sterk, maar S10 doet er helaas iets te weinig mee. ‘Alleen Marie is heilig’ horen we de jongedame herhaaldelijk zingen in het refrein en net dat zorgt voor verveling. De strofes zorgen dan toch nog voor een beetje spanning en geven ons verder ook de mogelijkheid om in volle teugen van haar zeer kenmerkende engelenstem te genieten.

Facebook

18 september 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief