Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Aaron Frazer – “Bad News”

Aaron Frazer waagt nu solo zijn kans! De drummer en co-zanger van Durand Jones & The Indicators ambieert al langer een solocarrière, maar pas recent vielen voor hem de puzzelstukken op zijn plaats. Dat hij een straffe zanger is, bewees hij drie jaar geleden al op het Durand Jones & The Indicators-nummer “Is It Any Wonder?” waarbij zijn prachtige falsetto-stem zeker live voor rechtopstaande haren zorgt. De jaren vijftig zijn een grote bron van inspiratie voor de in New York wonende zanger en dat hoor je ook op diens solodebuut “Bad News”.

Voor “Bad News” kon Aaron Frazer beroep doen op The Black Keys-frontman Dan Auerbach, die de afgelopen jaren ook als producer heel wat successen kon vieren. Het resultaat is een tijdloos souljazz-nummer met een zeer kenmerkende retro-groove. “Bad News” werd opgenomen in Nashville met de hulp van een aantal legendarische sessiemuzikanten (van onder meer Daptone en MemphisBoys), die met veel fingerspitzengefühl en soepelheid te werk gingen. De harmonie met de zachte kopstem van Aaron Frazer zorgt op “Bad News” voor een oase van rust waar we ons maar al te graag innestelen. Aaron Frazer betovert op zijn eerste solonummer op magnifieke wijze en doet ons nu al reikhalzend uitkijken naar een debuutplaat!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 september 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief