Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Cosmo’s Midnight – “Idaho”

Ondanks dat Cosmo’s Midnight in 2012 al in het leven werd geblazen, was het wachten op een eerste album tot 2018. De Australische tweeling maakt rustige elektropop en werkt regelmatig samen met andere artiesten. Zo kregen we van Cosmo en Patrick Liney in het verleden al samenwerkingen met onder meer KUCKA, Tove Styrke, Winston Surfshirt en recentelijk met Age.Sex.Location op “Have It All“. Dat nummer wist ons niet helemaal te overtuigen, maar “Yesteryear” deed dat gelukkig wel! Ook met het nieuwe “Idaho” schiet het duo raak.

“Idaho” is opnieuw een lekker groovy nummer en de lekkere baslijn speelt daar zeker en vast een grote rol in. De hoge stem heeft zo nu en dan iets weg van landgenoot Tame Impala en ook het gevoel dat de muziek meegeeft, ligt wat in dezelfde lijn. Het nummer gaat erover dat het gras altijd groener lijkt aan de andere kant, maar doordat de zang wat bewerkt is, komt de tekst niet duidelijk naar voren. De zang is eerder een extra laagje in de sfeervolle muziek die een dromerig aspect toevoegt. Het aanstekelijke nummer doet ons nog net iets meer uitkijken naar het tweede album van Cosmo’s Midnight!

Yesteryear verschijnt op 2 oktober.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 september 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief