Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cosmo’s Midnight – “Yesteryear”

In 2018 al bracht Cosmo’s Midnight een debuutalbum uit dat zich afvroeg What Comes Next. Wel, sinds dat debuut is de carrière van de band alleen maar meer beginnen floreren met “C.U.D.I. (Can U Dig It?)” als voorlopig hoogtepunt. Sindsdien bracht de band enkele samenwerkingen uit met andere Australische artiesten om nu met “Yesteryear” voor het eerst Pat Liney aan de vocals te brengen voor een volledig nummer. Het resultaat is een razend funky nummer dat de zon zo doet verschijnen.

Doordat het de eerste keer is dat Pat zingt, krijg je al meteen een ander soort gevoel bij Cosmo’s Midnights muziek. Het klinkt natuurlijk nog steeds erg groovy, maar door de hoge stembanden komt er een bepaalde eighties feel in het geheel. Fans van Parcels zullen deze song alvast heel hard weten te appreciëren, want een funky baslijn zorgt ervoor dat je al snel aan het dansen geraakt bij het beluisteren van de single. Het is een speels nummer waarbij je jezelf al snel een cocktail in de hand voorstelt, en zo’n nummers zijn ideaal nu de terrasjes terug open zijn. Opzetten en genieten.

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cosmo's Midnight - "Idaho"

Ondanks dat Cosmo’s Midnight in 2012 al in het leven werd geblazen, was het wachten op een eerste album tot 2018. De…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cosmo's Midnight ft. Age.Sex.Location - "Have It All"

Voor wie Cosmo’s Midnight nog niet kent, is het hoog tijd om de Australische tweeling op te nemen in de zomerplaylist van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.