Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cosmo’s Midnight ft. Age.Sex.Location – “Have It All”

Voor wie Cosmo’s Midnight nog niet kent, is het hoog tijd om de Australische tweeling op te nemen in de zomerplaylist van 2019. Deze beatmakers zijn actief sinds 2012 en hebben in die tijd allesbehalve stilgezeten. In 2018 brachten ze hun debuutplaat What Comes Next uit, waarop ze samenwerkten met artiesten als Boogie, Winston Surfshirt en Jay Rock. Een aantal maanden geleden stoomden ze ons alvast volledig klaar voor de zomer met het gelukzalige nummer “C.U.D.I (Can U Dig It)” en daar slagen ze met hun nieuwe single “Have It All” opnieuw met volle glans in.

“Have It All” is het ideale opwarmertje om je lichaam wakker te schudden voor een zomers nachtje uit. Dat is te danken aan het hoge disco en funk gehalte, inclusief blaasinstrumenten die voor een uitgelaten en tropische sfeer zorgen. Aangezien Cosmo en Patrick dit nummer op een paar uurtjes schreven in Malibu, hoeft het niet te verbazen dat de instrumentals, vocals en structuur van het nummer qua originaliteit geen ongeziene hoogtes reiken, hoewel het ongecompliceerde “Have It All” ons wel in een vrolijke stemming brengt.

Of “C.U.D.I (Can You Dig It)” en “Have It All” deel zullen uitmaken van een nieuw album is momenteel nog niet geweten, maar we hebben er alvast weer een aangenaam nummer bij voor onze zomerplaylist.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 juli 2019

About Author

Laora Mastari


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief