Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bruce Springsteen – “Letter To You”

The boss is back! Nadat hij vorig jaar nog een soloplaat uitbracht en enkele weken geleden te horen was op een nummer met Bon Iver, keert hij nu terug met de titeltrack van zijn gloednieuwe plaat. Letter To You verschijnt op 23 oktober en wordt opnieuw een echte rockplaat met The E Street Band. Niets melig doen dus en gewoon rocken, zo horen we Springsteen dan ook het liefst. De plaat werd in maar liefst vijf dagen opgenomen in de thuisstudio van The Boss waarbij The E Street Band gewoon live speelde en zo, zonder overdubs, werd het album opgenomen. Met negen nummers die hij recent schreef en drie nummers die nog dateren uit de jaren zeventig, maar nu pas voor het eerst worden opgenomen, wordt Letter To You een plaat om naar uit te kijken. Titeltrack “Letter To You” belooft alvast veel goeds.

Net geen vier minuten duurt “Letter To You” en al van bij het begin voel je dat het iets goeds zal worden. Met de herkenbare stem van The Boss en het rijk instrumentarium van The E Street Band, voel je meteen dat de sfeer tussen de muzikanten goed zat. Dat is ook te danken aan de uitermate gezellige clip waarin we iedereen plezier zien maken. Met een orgel en een krachtig refrein heeft Bruce Springsteen hier toch wel weer een hit op zijn naam staan. Het is een sterk en krachtig rocknummer met oog voor details. Meer van dat binnen iets meer dan een maand!

Facebook / Instagram / Twitter / Website

2903 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Bleachers - "45" & "chinatown" feat. Bruce Springsteen

Het is alweer drie jaar geleden dat we een album kregen van Bleachers, het project rond Jack Antonoff. Maar dat wil niet…
AlbumsRecensies

Bruce Springsteen – Letter to You (★★★½): Passie en vakmanschap, maar weinig vernieuwing

De Boss is terug! Alweer, zouden we eraan kunnen toevoegen. De Amerikaanse rocklegende Bruce Springsteen had midden jaren tien even een creatieve…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.