Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Sting, Agnes Obel, Van Morrison, Herbie Hancock en meer voor Gent Jazz 2021

©CPU – Joost Van Hoey

Zou hij dan eindelijk naar Gent komen? We hebben het natuurlijk over Sting. Nadat hij twee jaar geleden moest afzeggen voor Gent Jazz wegens ziekte en dit jaar niet kon komen wegens de gekende redenen, neemt de organisatie hem dan toch nog eens mee naar 2021, naar 14 juli om precies te zijn. Derde keer goede keer dan maar? Naast de legendarische frontman van The Police gaat er nog een lading prachtige namen mee. Zo verschijnen ook de legendarische singer-songwriter Van Morrison (11/7) en Ibrahim Maalouf (9/7) terug ten tonele na de afgelaste editie van dit jaar. Nieuw op de line-up is dan weer Herbie Hancock (10/7), Agnes Obel (15/7) en Gregory Porter (17/7), drie kleppers van formaat die worden aangevuld met talent van eigen bodem: Black Flower (9/7), Antoine Pierre URBEX (10/7), Compro Oro (11/7) en AliA (10/7).

Gent Jazz 2021 vindt plaats van 8 tot 17 juli in de Gentse Bijloke. De ticketverkoop voor alle aangekondigde dagen gaat meteen van start, enkel voor Sting moet je wachten tot 25 september om mensen die een ticket van het vorige jaar hadden voorrang te geven.

Website / Facebook

Overzicht:

Vrijdag 9 Juli
Ibrahim Maalouf, Black Flower

Zaterdag 10 Juli
Herbie Hancock, Antoine Pierre URBEX, AliA

Zondag 11 Juli
Van Morrison, Compro Oro

Woensdag 14 juli
Sting

Donderdag 15 juli
Agnes Obel

Zaterdag 17 Juli
Gregory Porter

8 september 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief