Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Pauwel – “Witches”

Pauwel is een artiest die zichzelf blijft heruitvinden. Sinds zijn krabbel bij Unday Records, inmiddels een tijd terug, heeft de Waaslander nu ook het lanceerplatform om zijn indieparels van extra slagkracht te voorzien. Zo ook “Witches”, een nummer dat enkele jaren geleden via Cluster Park al eens werd uitgebracht en vorig jaar nog een nieuwe muziekvideo kreeg. Ondertussen werd dat allemaal weer offline gehaald; derde keer goede keer, zal Pauwel hoogstwaarschijnlijk denken.

Deze coming of age-song blijft wel degelijk hangen. Kabbelende rivierindie met internationale allures waarbij we niet veel moeite moeten doen om andere artiesten als Devendra Banhart, Sufjan Stevens en Daniel Norgren voor de geest te halen. Pauwels typerend atypisch stemgeluid maakt van “Witches” trouwens andermaal een ideale zondagochtend-met-boterkoekensoundtrack.

16 oktober verschijnt Pauwels eerste ep op Unday; laat maar komen!

FacebookInstagram

6 september 2020

About Author

Tijs Delacroix Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief