banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goss – “Everybody’s Going”

Uit de startblokken is de carrière van Goss niet geschoten, maar niet alle goede muziek wordt meteen opgepikt. De Deen kennen we vooral van zijn aanstekelijke beats die overwegend elektronisch zijn. Hiermee neigt hij naar de muziek van de Brit SOHN, en laat het nu juist die man zijn waarvoor hij het voorprogramma mocht versieren tijdens zijn tour een viertal jaar geleden. Begin februari kregen we al een binnenkomer van jewelste in de vorm van “Fighting for the Gospel”, een samenwerking met Selma Judith. Het was een eerste samenwerking voor Goss, maar dit mag hij nog meerdere keren herhalen als hij tot zulk resultaat blijft komen; de stemmen van de twee artiesten vulden elkaar perfect aan. Na ook “Country Boy” en “Blood” kunnen we vandaag “Everybody’s Going” ontdekken.

In deze nieuwe single wordt de lijn van “Fighting for the Gospel” doorgetrokken. Het tokkelgitaartje keert terug, maar valt mooi samen met het inmiddels vertrouwde geluid van de Deen. Het gefrunnik met elektronica is doorheen zijn prille carrière gaandeweg afgenomen, maar blijft aanwezig. Ook hier hoor je dat Goss meer en meer kiest voor andere instrumenten, maar alsnog weet hij het niveau van zijn eerdere nummers probleemloos aan te houden. Het potentieel is er al, en hij is goed op weg om dit op termijn maximaal te benutten.

Een voorbode voor zijn eerste volwaardige langspeler is het tweeënhalve minuut durende nummer niet, maar het genot blijft des te groot. Laat de zomer nog maar wat langer duren, want klaar zijn we er helemaal nog niet mee na het beluisteren van “Everybody’s Going”.

FacebookInstagram

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Aziya - "Blood"

Laat je door haar jonge leeftijd niet misleiden! De 21-jarige Aziya lijkt al tientallen jaren in het vak, maar toch is ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single nothing, nowhere. - "blood" (feat. KennyHoopla & JUDGE)

Emorock is al een tijdje aan een revival bezig en ook jonge muzikanten vereenzelvigen zich weer in het genre. Het soloproject nothing,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goss - "Blood"

Na een stilte van bijna een jaar is Goss weer terug met een nieuw nummer. De Deense band speelde bij ons al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.