Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Goss – “Blood”

Na een stilte van bijna een jaar is Goss weer terug met een nieuw nummer. De Deense band speelde bij ons al in het voorprogramma van Mura Masa en Sohn in de AB, twee artiesten waar de elektronica van Goss goed bij aansluit. Telkens verschool hij zich in de schaduw en trok hij zijn petje diep over zijn gezicht, en ook op het internet waren geen duidelijke foto’s te vinden van hem. Met zijn nieuwe single gaat hij een nieuw tijdperk in, aangezien hij eindelijk uit de schaduw treedt.

Ondanks het nieuwe tijdperk verandert er aan de muziek zelf niet al te veel. “Blood” blijft net zoals zijn vorige nummers een dansbaar elektronicanummer met een catchy trommeltje, waar wat later ook een vrolijk klinkende gitaar bij komt kijken. Ook is het refrein niet al te moeilijk om mee te zingen, wat er live voor zal zorgen dat dit een echte meezinger wordt. Nu enkel nog hopen dat we hem binnenkort ergens in België mogen verwelkomen.

Facebook / Twitter / Instagram

Volg ons ook op Spotify voor meer nieuwe muziek.

4 oktober 2019

About Author

Joren Van der Plas


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief