Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LEEPA – “blood”

Als we een blik op de kleinere namen van Duitse festivals zoals Lollapalooza in Berlijn gooien, dan kunnen we daar op de affiches van 2022 heel vaak LEEPA terugvinden. De artiest uit Berlijn geldt als een van de acts om in de gaten te houden dit jaar en wint er met elke release een aanzienlijk aantal van fans bij. Haar aanstekelijke popmuziek heeft naar eigen zeggen vooral het doel om anderen op hun gemak te stellen omdat muziek haar in eerste instantie al door moeilijke periodes loodste en die energie steekt ze ook in haar nummers.

De afgelopen jaren zagen we hoe heel wat popartiesten zich lieten inspireren door rock en punk, wat door TikTok nog een tikkeltje sneller in stroomversnelling kwam. “blood” is zo’n nummer dat perfect op die trends inspeelt en nog steeds als een verfrissing aanvoelt. De nadruk ligt op het refrein waar gitaren het geheel nog wat spannender maken, maar de verwachte climax in de vorm van een laatste uitbundig refrein krijgen we helaas niet. Toch kunnen we met zekerheid zeggen dat deze single haar alweer een stap dichter bij haar grote doorbraak zal brengen, want ook dit plaatje klopt weer helemaal.

Facebook / Instagram

 

`Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1568 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Aziya - "Blood"

Laat je door haar jonge leeftijd niet misleiden! De 21-jarige Aziya lijkt al tientallen jaren in het vak, maar toch is ze…
Nieuwe singles

De vijf van "Den Beir" (15 maart - 21 maart)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single nothing, nowhere. - "blood" (feat. KennyHoopla & JUDGE)

Emorock is al een tijdje aan een revival bezig en ook jonge muzikanten vereenzelvigen zich weer in het genre. Het soloproject nothing,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.