Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single FIDLAR – “Breaker”

Vrijdag verscheen Bill & Ted Face The Music, de gloednieuwe film rond Bill & Ted met o.a. Keanu Reeves in de hoofdrol. ‘Op zich niets speciaal’, zou je denken, maar dat is buiten de soundtrack gerekend. Daarop krijgen we nieuwe releases van heel wat topbands voorgeschoteld. Eerder hoorden we al Weezers single “Beginning Of The End”, maar ook Mastodon krijgt met het gloednieuwe “Rufus Lives” een plekje. Daarnaast is er dus ook een nieuwe van FIDLAR, de eerste sinds het album Almost Free uit 2019 en hij klinkt terug lekker stevig!

Exact drie minuten worden er riffs op ons afgevuurd en al van bij het begin gaat het er furieus aan toe. Met een heerlijke gitaarlijn die het nummer zijn kracht geeft en heel wat geschreeuw door frontman Zac Carper, kunnen we “Breaker” eigenlijk samenvatten. Er wordt dus weer ferm door geknald door FIDLAR en zo hebben we ze eigenlijk het liefst. Na een goeie anderhalve minuut valt het nummer wat stil om met nog wat meer power op te bouwen naar een heerlijke climax. Wat een nummer, hopelijk betekent dit binnenkort ook nieuwe muziek van de band in de vorm van een album.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

30 augustus 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief