Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Goldkimono – “Morning Sun”

Sinds vorig jaar bracht Goldkimono enkele zomerse nummers uit. Zelf omschrijft hij zijn muziek als een vibe of frequentie waarop je kan meesurfen. De Nederlander Tienus Konijnenburg maakt niet alleen eigen muziek, maar werkte ook al mee aan “Firestone” van Kygo en werkte al samen met Crade, die de studio al deelde met Drake en Kendrick Lamar. Die namen zijn dus niet de minste, maar voorlopig kan Goldkimono nog niet genieten van hun succes. Misschien verandert dat ooit in de toekomst, want hij zou best wel eens een zomerhit of twee kunnen scoren.

De vierde single van Goldkimono klinkt wat als Gabriel Rios met een hiphop beat uit de jaren negentig onder. “Morning Sun” is een vrolijk liedje waarin Konijnenburg zingt dat hij sterker en beter gaat zijn in de toekomst. De inhoud is even vrolijk als de muziek, dus blijft een glimlach niet uit terwijl we naar “Morning Sun” luisteren. Trek je gouden kimono aan, neem je goed humeur mee naar buiten en doe een dansje in de zon!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1200 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Paaspop 2024 (Festivaldag 2): Bewolkt en bevolkt

De provisorische festivalstad in Schijndel opende gisteren de deuren voor de tweede festivaldag van Paaspop. Nadat we ons de eerste dag vooral…
LiveRecensies

Noorderslag 2024: Het ei in de bal

Nadat al het Europese talent het drie dagen voor het zeggen had, staat Noorderslag volgeboekt met zowel talentvolle als klinkende Nederlandse acts….
Nieuwe singles

Première: Viggria brengt “Morning Sun” in nieuwe Farrm-reeks Puurr

Het is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend om livemuziek op een normale manier te ervaren. Daarom moet er nu extra creatief worden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.