Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Surfaces – “Sail Away”

Wat vijf jaar geleden ontstond door een chatberichtje tussen twee Texaanse studenten is nu uitgegroeid tot een wereldberoemd project dat door de sociale media-app TikTok helemaal is opgeblazen. De band Surfaces klinkt je waarschijnlijk wel bekend in de oren, want ondertussen kunnen we ze niet meer van de top wegdenken. Ze hebben dan ook een onwaarschijnlijke zomer achter de rug. Die begon met hun hit “Sunday Best” die na bijna 1,7 miljard streams tot platina werd gecertificeerd. Voor de rest trad Surfaces op in The Tonight Show van Jimmy Fallon en kregen  de mannen op hun vorige single “Learn To Fly” de kans om samen te werken met hun grote idool, Sir Elton John. De twintigers zijn op een hoogtepunt in hun leven, maar kunnen ze dat ook uitstralen op hun nieuwste nummer?

Nadat we hebben geleerd hoe we moesten vliegen (“Learn To Fly”), gaan we ons nu samen met de heren van Surfaces met een zeilboot verplaatsen. Hun nieuwste telg “Sail Away” voelt gelukkig ook zo aan; we voelen ons wegdromen op het water terwijl we naar deze gemakkelijke, tropische beat zitten te luisteren. We komen volledig tot rust en worden ontspannen door de lichte muziek die de Amerikanen keer op keer weer weten te produceren. We kunnen zelfs concluderen dat ze de aantrekkelijke simpelheid die de band uitstraalt, hebben gemaakt tot hun eigen sound die we steeds opnieuw mogen aanschouwen. De muziek klinkt leuk en bevat heel wat positieve invloeden op ons humeur, maar toch klinkt het allemaal niet enorm speciaal. We zien het dan ook geen grote hit worden, en stilletjes aan komt die ene prangende vraag in ons hoofd opduiken: is Surfaces de nieuwe eendagsvlieg van 2020?

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Matilda Cole - "Camden"

De woorden ‘rijzende ster’ worden soms al te gratuit gebruikt, maar het staat buiten kijf dat Matilda Cole aan een sneltempo aan…
AlbumsRecensies

Lizzie Loveless - You Don’t Know (★★★): Zoektocht naar een eigen geluid

De naam Lizzie Lieberson zal sommige mensen bekend in de oren klinken; samen met haar zussen Kristina en Katherine maakte ze deel…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singe Mazey Haze - "Always Dancing"

Nadine Appeldoorn alias Mazey Haze is een 21-jarige Amsterdamse die nu haar derde single “Always Dancing” uitbrengt. Haar vorige singles “Headspin” en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.