Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rian Snoeks – “Snelle Jelle #19”

Onbekend is Rian Snoeks niet meer, getalenteerd zeker wel. De jonge Limburger heeft het kunnen schoppen tot de finale van De Nieuwe Lichting 2020 en daarmee is het pad naar succes volledig aan hem tentoongesteld. Na zijn succes in die wedstrijd kregen we een single in samenwerking met ICTO te horen en nu mogen we genieten van zijn bijdrage aan de YouTubereeks Snelle Jelle, waarin allerhande rappers elk een kort nummer brengen. Dit concept werd uit de grond gestampt door Ilias Haddadi van EA CREATIVE, die zorgt voor de muziekvideo’s.

Wederom is deze single van Rian Snoeks geproducet door Remi ‘Anders’ De Roeck, die zijn kwaliteiten op de piano ten volle benut en een zeer aangename productie neerzet. Let ook zeker op de details in die productie, zoals de vocals die je hoort op de achtergrond die de beat alleen maar sterker maken. Zoals we gewoon zijn van Rian brengt hij geen teksten met alleen maar inhoudsloze woorden achter elkaar. Emotievolle zinnen laten rijmen, lijkt wel kinderspel voor hem. Zijn openingszin is meteen al een sterke binnenkomer: ‘Stel mezelf voor, aangenaam, drie kussen. Die dingen voelen nep, maar ik wil niet meer vluchten.’ Verder in het nummer horen we nog ervaringen over het leven en moeilijke dingen waar de jonge kerel al mee moet leven.

“Snelle Jelle #19” werd een zeer sterk nummer van Rian Snoeks, die van plan is om komende maanden nog meer projecten uit te brengen.

InstagramSpotify

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

124 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Casper Cox - "Godvergeten" (feat. Rian Snoeks, Jesse Nights & Gustav Leo)

Casper Cox heeft al heel wat ervaring met zijn dj-project Vandalen, maar nadat hij een eerste hoogtepunt had bereikt door te spelen…
Muzieknieuwtjes

Sound Track kondigt tweede editie aan, inschrijvingen starten nu

In 2019 werd de eerste editie van Sound Track op gang getrapt. Tal van organisaties en spelers uit de Vlaamse en Brusselse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bazart - "Anders"

De fans van Bazart zitten ondertussen al enige tijd te wachten op een nieuw album van de groep. Mathieu Terryn, Simon Nuytten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.