Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rian Snoeks – “Snelle Jelle #19”

Onbekend is Rian Snoeks niet meer, getalenteerd zeker wel. De jonge Limburger heeft het kunnen schoppen tot de finale van De Nieuwe Lichting 2020 en daarmee is het pad naar succes volledig aan hem tentoongesteld. Na zijn succes in die wedstrijd kregen we een single in samenwerking met ICTO te horen en nu mogen we genieten van zijn bijdrage aan de YouTubereeks Snelle Jelle, waarin allerhande rappers elk een kort nummer brengen. Dit concept werd uit de grond gestampt door Ilias Haddadi van EA CREATIVE, die zorgt voor de muziekvideo’s.

Wederom is deze single van Rian Snoeks geproducet door Remi ‘Anders’ De Roeck, die zijn kwaliteiten op de piano ten volle benut en een zeer aangename productie neerzet. Let ook zeker op de details in die productie, zoals de vocals die je hoort op de achtergrond die de beat alleen maar sterker maken. Zoals we gewoon zijn van Rian brengt hij geen teksten met alleen maar inhoudsloze woorden achter elkaar. Emotievolle zinnen laten rijmen, lijkt wel kinderspel voor hem. Zijn openingszin is meteen al een sterke binnenkomer: ‘Stel mezelf voor, aangenaam, drie kussen. Die dingen voelen nep, maar ik wil niet meer vluchten.’ Verder in het nummer horen we nog ervaringen over het leven en moeilijke dingen waar de jonge kerel al mee moet leven.

“Snelle Jelle #19” werd een zeer sterk nummer van Rian Snoeks, die van plan is om komende maanden nog meer projecten uit te brengen.

InstagramSpotify

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

144 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

ZLDR – KWETS UUR (★★★½): Amicale vinnigheid

De kans bestaat dat u tot nu toe nog nooit van ZLDR gehoord hebt. Het West-Vlaamse rapduo ontstond tijdens de coronaperiode op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single GIJS - "Crack" (feat. Kleine Crack)

GIJS is een specialleke. De Nederlandse Antwerpenaar studeerde kleinkunst aan het conservatorium, maar zag zichzelf niet in de voetsporen van Willem Vermandere…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BERRY - "Cool Man"

Als je de Belgische hiphopscene al een tijdje volgt, kan je niet echt meer rond BERRY heen. Maar liefst acht albums en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.