Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single ICTO feat. Rian Snoeks – “Child Of The Sun”

Wanneer twee deelnemers aan de Nieuwe Lichting samen muziek maken, is de kans groot dat er wel eens iets moois zou kunnen ontstaan. Wanneer ze beiden zelfs tot in de finale zijn geraakt, wordt die kans alleen maar groter. “Child Of The Sun” is een voorbeeld van zo’n geslaagde collaboratie tussen niemand minder dan hiphopsensatie ICTO en Goeie Jongen Rian Snoeks.

Als vrouw met een spirituele voeling gaat ICTO soms langs bij een waarzegster om haar toekomst te laten voorspellen. Tijdens haar laatste tarotlezing werd de zonnekaart getrokken, die symbool staat voor het waarmaken van ambities en het verspreiden van positiviteit. ICTO meende zich hierin te herkennen en het idee voor een nieuwe track was geboren. Omdat ze zelf vanwege de quarantaine niet meer in de studio geraakte om meer strofes op te nemen, is het vooral Rian Snoeks die met zijn killer verse in het zonlicht komt te staan. Dit allemaal op een beat van Anders, die op een eenvoudige manier het occulte gevoel van de tarot weet te vatten. Toch blijft het geheel klinken als een vlotte trap banger, zoals we intussen van Anders al gewend zijn.

Ondanks (of misschien net ‘omdat’) het nummer aan de korte kant is, smaakt “Child Of The Sun” naar meer. Gelukkig heeft ICTO nog een hoop tracks klaarstaan die ze op ons kan loslaten.

Facebook / Instagram / YouTube

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

24 april 2020

About Author

Baldwin Verhoeven Ik vond geluk in een roze donut.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief