Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Nothing but Thieves – “Unperson”

© CPU – Cédric Depraetere

De heren van Nothing But Thieves hebben ons geen blaasjes wijsgemaakt toen ze begin dit jaar veel nieuwe muziek beloofden. Na “Is Everbody Going Crazy?” en “Real Love Song” brengen ze nu “Unperson” uit als nieuwe single. Hun derde studioalbum Moral Panic mogen we verwachten op 23 oktober van dit jaar. Nieuwe single “Unperson” kan in ieder geval in niets vergeleken worden met de eerder rustige en dramatische voorganger “Real Love Song”.

“Unperson” opent met dreigende gitaren en wordt niet veel later aangevuld met een stevige portie elektronica en drums. Hier speelt zanger Conor Mason handig op in tijdens de strofes waarbij de stemeffecten deze sfeer extra in de verf zetten. Het catchy zinnetje ‘This is not what you think it is’ neemt je onbewust mee richting het bombastische refrein. Nothing But Thieves laat “Unperson” meermaals stilvallen om nadien weer helemaal los te barsten. “Unperson” klinkt van begin tot eind behoorlijk strak, een stijl die de fans van Nothing But Thieves ongetwijfeld zullen kunnen smaken.

Benieuwd of ze deze lijn ook doortrekken op het nieuwe album dat op 23 oktober verschijnt! Op zondag 4 juli staan de mannen op Rock Werchter 2021!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

28 augustus 2020

About Author

Kenny Claeye


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief