Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris & The Weeknd – “Over Now”

Het zou geen schande zijn om The Weeknd een van dé artiesten van 2020 te noemen, want Abel Tesfaye was werkelijk overal. Met zijn nieuwe album After Hours – en vooral wereldhit “Blinding Lights” – was hij niet meer uit de hitlijsten te slaan. Een echte zomerhit zat er vooralsnog niet in, dus doet de Amerikaan enkele maanden na zijn plaat op de valreep nog een laatste poging. Wie is er dan beter om een hit mee te scoren dan de Britse dj en producer Calvin Harris. Hij was de afgelopen tijd vooral bezig met zijn nieuwe undergroundproject Love Regenerator, maar Harris staat al eens graag mee in de spotlights van een andere grote naam. Nu slaan de twee dus de handen in elkaar op “Over Now”.

Het nummer klinkt eigenlijk perfect zoals je een samenwerking tussen The Weeknd en Calvin Harris zou verwachten. Al vanaf het begin windt de Amerikaanse rapper je om zijn vinger met zijn zeemzoete stem, terwijl de Britse dj voor een chille beat zorgt. Een zwoele baslijn zorgt ervoor dat de temperatuur stijgt, terwijl The Weeknd opnieuw de perfecte mix vindt tussen pop en r&b. Het is geen grootse pophit zoals je misschien had verwacht, want er zit niet echt tempo in het nummer. Echt veel gebeurt er eigenlijk ook niet, waardoor we al redelijk snel onze aandacht verliezen. Toch zal de samenwerking tussen de twee toppers ongetwijfeld een dikke radiohit worden. Leuk om even op weg te dromen, maar ook niet veel meer dan dat.

Het concert van The Weeknd in het Sportpaleis werd uitgesteld naar 13 oktober 2021. Alle tickets zijn al maandenlang de deur uit.

Calvin Harris:  FacebookInstagramTwitter

The Weeknd: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify. oktober

1891 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris & Sam Smith - "Desire"

Calvin Harris en Sam Smith: het is een combinatie die in het verleden al meermaals een wereldhit opleverde. Na “Promises” en “I’m…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Travis Scott - "K-POP" (feat. Bad Bunny & The Weeknd)

Travis Scott is terug! De Amerikaanse rapper en producer brengt volgende week met Utopia zijn vierde soloalbum uit, vijf jaar na de…
InstagramLiveRecensies

The Weeknd @ Koning Boudewijnstadion: Spectaculaire, sfeervolle starboy

Hij werd onlangs omschreven als de minst charismatische acteur ooit, dus het Koning Boudewijnstadion had geluk dat The Weeknd er gisteren een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.