Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Love Regenerator (aka Calvin Harris) & Steve Lacy – “Live Without Your Love”

De naam Love Regenerator zegt je misschien niet veel, maar bij Calvin Harris gaat er ongetwijfeld een belletje rinkelen. Onder zijn eigen naam stond de Brit garant voor poppy dancehits. Denk bijvoorbeeld maar aan “One Kiss” met Dua Lipa of “How Deep is Your Love” met Disciples; ze worden tot op de dag van vandaag nog grijs gedraaid. Toch wilde de dj en producer ook eens wat nieuws uitproberen. De man was altijd al geboeid door de elektronische underground, dus besloot hij met Love Regenerator een nieuw project uit de grond te stampen. Samen met die andere producer Steve Lacy steekt de man nu het vuur aan de lont met “Live Without Your Love”.

Fans van Calvin Harris zullen misschien een beetje teleurgesteld zijn, want de Brit slaat met dit project een andere weg in. Dat wil daarom echter niet zeggen dat het slecht is. Integendeel, met zijn nieuwste exemplaar doet Love Regenerator zelfs een gooi naar zomerhit 2020. Het nummer klinkt veel donkerder dan we van de man gewoon zijn, maar daar schuilt net de charme in. Steve Lacy doet daar met zijn mysterieuze stem nog een schepje bovenop. De donkere bassen dringen door tot in het diepste van je gehoorkanalen en de beat houdt het tempo erin. Af en toe krijgen we nog een achtergrondkoortje en een piano erbij, die het liedje compleet maken. Echt heel veel gebeurt er misschien niet op het nummer, maar het past wel perfect in een dj-set in een donkere club én het blijft geweldig hangen. Alles wat Calvin Harris aanraakt verandert in een hit!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris & The Weeknd - "Over Now"

Het zou geen schande zijn om The Weeknd een van dé artiesten van 2020 te noemen, want Abel Tesfaye was werkelijk overal….
AlbumsRecensies

Thundercat - It Is What It Is (★★★½): Open en bloot

  Thundercat is naast Kamasi Washington en Mr. Oizo een van de grootste namen van het Brainfeeder label van zijn goede vriend…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thundercat ft. Steve Lacy & Steve Arrington - "Black Qualls"

Wonderbassist Thundercat werd de laatste jaren steevast geassocieerd met grote namen als Kendrick Lamar, Flying Lotus, Erykah Badu en Kamasi Washington, maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.