Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Love Regenerator (aka Calvin Harris) & Steve Lacy – “Live Without Your Love”

De naam Love Regenerator zegt je misschien niet veel, maar bij Calvin Harris gaat er ongetwijfeld een belletje rinkelen. Onder zijn eigen naam stond de Brit garant voor poppy dancehits. Denk bijvoorbeeld maar aan “One Kiss” met Dua Lipa of “How Deep is Your Love” met Disciples; ze worden tot op de dag van vandaag nog grijs gedraaid. Toch wilde de dj en producer ook eens wat nieuws uitproberen. De man was altijd al geboeid door de elektronische underground, dus besloot hij met Love Regenerator een nieuw project uit de grond te stampen. Samen met die andere producer Steve Lacy steekt de man nu het vuur aan de lont met “Live Without Your Love”.

Fans van Calvin Harris zullen misschien een beetje teleurgesteld zijn, want de Brit slaat met dit project een andere weg in. Dat wil daarom echter niet zeggen dat het slecht is. Integendeel, met zijn nieuwste exemplaar doet Love Regenerator zelfs een gooi naar zomerhit 2020. Het nummer klinkt veel donkerder dan we van de man gewoon zijn, maar daar schuilt net de charme in. Steve Lacy doet daar met zijn mysterieuze stem nog een schepje bovenop. De donkere bassen dringen door tot in het diepste van je gehoorkanalen en de beat houdt het tempo erin. Af en toe krijgen we nog een achtergrondkoortje en een piano erbij, die het liedje compleet maken. Echt heel veel gebeurt er misschien niet op het nummer, maar het past wel perfect in een dj-set in een donkere club én het blijft geweldig hangen. Alles wat Calvin Harris aanraakt verandert in een hit!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1577 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Fousheé - softCORE (★★★): Ergens aan het oppervlak

Of je nu voorstander bent van TikTok of niet, één ding is zeker: het videoplatform heeft de afgelopen jaren ferm zijn stempel…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #36

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 2 (★★): Dertien in een dozijn

We willen niet denigrerend doen over je sociale capaciteiten, maar in vergelijking met het adressenboekje van Calvin Harris, zal zowat iedereen het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.