Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single abrahamblue – “Can’t Keep Up”

abrahamblue! Onthou de naam maar beter, want je zal er de komende maanden nog heel veel van horen. De Antwerpse artiest is al jaren bezig met muziek en kon in 2015 zelfs al een Red Bull Elektropedia Award in de wacht slepen in de categorie ‘Most Promising Artist Of The Year’. Op zijn SoundCloud heeft abrahamblue inmiddels ruim boven de miljoen plays, maar toch duurde het tot deze zomer voor hij zijn muziek ook van een officiële release op Spotify en co. voorzag. ‘Debuutsingle’ “Hoops” werd meteen door Studio Brussel opgepikt en ook Spotify lijkt fan te zijn van dit toptalent van eigen kweek. Lang moesten we niet wachten op een vervolg, want vandaag werd “Can’t Keep Up” de wereld in gestuurd.

Met abrahamblue heeft België weer eens een toptalent in huis dat ook ver buiten de landgrenzen wel eens grote successen zou kunnen scoren. Op zijn nieuwe single “Can’t Keep Up” scheert hij weer eens hoge toppen en overtuigt hij met een rijke sound. Hier en daar doet abrahamblue ons wat denken aan Tom Misch, maar dan wel iets vlotter en iets meer radiovriendelijk. Zijn karakter- en gevoelvolle stem zorgt voor een heel herkenbare sound en doet tegelijk heel wat harten smelten. Het is uitkijken naar zijn debuutep in de herfst, maar dat wordt ongetwijfeld een ware parel!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1987 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
LiveRecensies

Overdrive @ Het Depot: Toekomstige Belgische delicatessen

Het Depot en de Leuvense concertorganisatoren INUIT bundelden de krachten om een nieuw showcasefestival in de Vlaams-Brabantse studentenstad te organiseren. Op het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single abrahamblue - "Prove It"

De Antwerpse abrahamblue startte zeven jaar geleden op SoundCloud, waar hij door enkele freestyles een echte sensatie werd en zelfs even naar…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep’s van 2020

De ep is een formaat dat hoe langer hoe meer aan relevantie wint. Zeker in tijden waarin albums moeten worden uitgesteld en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.