Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle abrahamblue – “Hoops”

Foto: Clara Renner

Soundcloud is het paradijs voor fans van indie & lo-fi en is ook het platform waarop abrahamblue zijn eerste belangrijke stappen zette. De Antwerpse artiest bewonderde in zijn jeugd artiesten als James Brown en Michael Jackson, maar ontwikkelde op eigen houtje zijn eigen stijl. In de herfst brengt hij zijn eerste ep uit, waarbij hij kon rekenen op Tom Henry (Mabel, Celeste, Yellow Days) en waarvoor hij inspiratie haalde uit verschillende sessies in Londen en Los Angeles.

‘Antwerp is the city I don’t think I belong’ is wellicht de meest opvallende zin uit “Hoops”. De debuutsingle van abrahamblue weerspiegelt de identiteitscrisis waarmee de jonge artiest worstelde en geeft meteen een diepe inkijk in zijn persoonlijke leefwereld. Muzikaal gezien is het een jazzy R&B-nummer, waarbij soulinvloeden dankzij mooie instrumentatie verder geaccentueerd worden. Het is nog maar een debuut, maar we voorspellen groots voor abrahamblue en zijn onweerstaanbare sound.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 augustus 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief