Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Angel Olsen – “Waving, Smiling”

Het is nog maar van vorig jaar geleden dat Angel Olsen ons wegblies met een fantastisch album, maar er zit al een nieuwe langspeler aan te komen. Whole New Mess verschijnt volgende week vrijdag en zal vooral bestaan uit nieuwe versies van nummers die terug te vinden waren op het fenomenale All Mirrors. Naast ingetogen herwerkingen van onder meer “Lark” en “All Mirrors” zal ook Olsens meest recente single “Whole New Mess” op dat album te horen zijn.

Een tiental dagen voor de release van Whole New Mess brengt Angel Olsen nog een nieuw voorproefje uit en het zal verkopen als zoete broodjes. Gedurende een kleine vier minuten gaat de zangeres met haar stem de hoogte in terwijl ze rustig gitaar speelt. ‘The sun is shining’ zingt ze en we voelen de warmte van die zon, of is het van Olsens stem? De muzikante slaagt er opnieuw in om te overtuigen met beperkte instrumentatie en maakt het less is more-principe nog maar eens waar.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 augustus 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief