Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anderson .Paak – “CUT EM IN” (feat. Rick Ross)

© CPU – Lies Borgers

Anderson .Paak zit met “CUT EM IN” al aan zijn derde release van dit jaar. Eerder kregen we met “Don’t Slack” al een samenwerking met Justin Timberlake voor de film Trolls en een tweetal maanden geleden kwam het protestnummer “Lockdown” uit. Voor “CUT EM IN” kiest Anderson weer voor een samenwerking, deze keer met niemand minder dan Rick Ross. Ross bereikte op zijn eentje al heel wat, maar is de laatste jaren toch bekender door samenwerkingen met onder andere Skrillex, Drake, DJ Khaled en zelfs Travis Baker van Blink-182.

Openen doet “CUT EM IN” met een aanstekelijke elektrische gitaar. Tel hier nog Andersons hese stem en drum bij en je krijgt een soulvol, funky hiphopnummer. De stemmen van de twee Amerikaanse rappers gaan verrassend goed samen waardoor de flow in het nummer blijft. De enige keer wanneer deze onderbroken wordt, is wanneer de muziek voor de laatste verse van Cheeky Andy uitsterft, waarna hij de snelste bar van het hele nummer spit. De zwoelheid van “CUT EM IN” gaat hand in hand met dat van het weer van de laatste week en kan dus zeker niet ontbreken in je zomerse afspeellijst.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anderson .Paak - “Fire in the Sky”

De afgelopen tijd zijn we al behoorlijk verwend met de heerlijke funky nummers van Silk Sonic. Ondertussen trakteert Anderson .Paak ons ook…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silk Sonic (Bruno Mars & Anderson .Paak) - "Skate"

Funk, dat is wat je verwacht als Bruno Mars en Anderson .Paak de handen in elkaar slaan. Bruno Mars is wereldwijd gekend…
AlbumsRecensies

Bebe Rexha - Better Mistakes (★★½): Fouten zijn menselijk

De Amerikaanse popster Bebe Rexha bezorgde ons in het verleden al heel wat radiohits door samen te werken met onder andere Martin…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.