Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anderson .Paak – “Don’t Slack” (feat. Justin Timberlake)

© CPU – Lies Borgers

In deze donkere tijden van corona en afgelastingen, kunnen we wel eens een muzikaal zonnetje gebruiken; en wie verdient die titel meer dan Anderson .Paak. Cheeky Andy is de laatste jaren uitgegroeid tot een waar fenomeen. Op zijn albums werkt hij samen met klinkende namen als Kendrick Lamar, J. Cole en zoveel meer en aan zijn lijstje van samenwerkingen kan de jonge Amerikaan vandaag nog een klepper toevoegen. Speciaal voor de soundtrack van de animatiefilm Trolls, werkt Anderson .Paak samen met niemand minder dan Justin Timberlake. Laatstgenoemde maakte samen met SZA onlangs nog zo’n nummertje dat op de soundtrack van de film komt te staan. Deze single combineert alvast het leukste van beide werelden en lijkt zeker en vast helemaal tot z’n recht te gaan komen in de film.

Het nummer steekt van wal met zomerse baslijn, terwijl Anderson .Paak er meteen voor zorgt dat alle miserie uit de wereld verdwijnt. Als dan de drum erbij komt, schiet het tempo plots de hoogte in. De opbouw leidt echter naar niks, want de drop valt te verwaarlozen. Paak en Timberlake gaan dan nog even in duet, terwijl het nummer alsmaar funkyer wordt. “Don’t Sack” zou zomaar eens een zomerhit kunnen worden, zeker als de trompetten op de achtergrond de temperatuur nog eens de hoogte in jagen. Jammer genoeg valt het tempo helemaal uit elkaar, telkens er iets spannends lijkt te gaan gebeuren. Het blijft natuurlijk een nummer voor een animatiefilm, maar als twee klinkende namen als deze de handen in elkaar slaan, verwachtten we toch wel iets meer dan dit flauwe singletje.

Op zaterdag 4 juli staat Anderson .Paak met zijn Free Nationals op Rock Werchter. Trolls speelt vanaf 25 maart in alle bioscopen.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

1349 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Anderson .Paak, Roddy Ricch, Burna Boy en meer naar Les Ardentes 2022!

Les Ardentes strooit de laatste dagen weer met flink wat namen en is goed op weg om zijn strafste line-up tot nog…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Silk Sonic (Bruno Mars & Anderson .Paak) - An Evening With Silk Sonic (★★★★): Kunstwerk van een karikatuur

Dat Bruno Mars en Anderson .Paak goedlachse kerels zijn, hadden we op zich nog wel kunnen afleiden aan hun Colgatewitte glimlach. Dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silk Sonic (Bruno Mars & Anderson .Paak) - "Smokin Out The Window"

Silk Sonic, de samenwerking tussen Anderson .Paak en Bruno Mars, legt beide heren tot dusver geen windeieren. De muzikale bal ging aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.