Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Icona Pop – “Feels in My Body”

Een wereldhit scoren heeft zijn voordelen, maar ook zijn nadelen. Vraag dat maar aan Caroline Hjelt en Aino Jawo. Hun debuut “Manners” in 2011 was veelbelovend, maar de gevolgen van de samenwerking met Charli XCX in “I Love It” waren immens: plots was het sympathieke Zweedse duo een echte wereldproductie geworden. En dan worden alle opvolgers automatisch vergeleken met die ene grote hit. Aardige pogingen genoeg, maar geen absolute oorwurm meer. Dan taant de ster ook sneller dan je zou verwachten.

Met “Feels in My Body” blijft Icona Pop in ieder geval trouw aan hun veelgeprezen concept: gewoon hard knallen en zien waar het schip zal stranden. Zo’n nummer waarbij de ‘radio edit’ ook meteen de ‘club mix’ is, dat scheelt alvast in kosten voor een extra productie. Jammer dat er door de coronacrisis geen mogelijkheid tot gekke feestjes in pakweg Gent of Leuven is, want dit kan er zo in. Zonder de vergelijking te maken, is dit wel degelijk een van de betere kansen van de voorbije acht jaar om (opnieuw) een wereldhit te scoren.

FacebookInstagram

Ontdek nog meer op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single No Rome, The 1975 & Charli XCX - "Spinning"

Dat er al lang wordt gesproken over een eventuele samenwerking tussen The 1975 en Charli XCX, is geen publiek geheim meer. Vandaag…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martin Garrix & Tove Lo – “Pressure”

Martin is back on track! Acht maanden na zijn laatste release brengt hij nu “Pressure” uit én dit samen met de Zweedse…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.