Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Icona Pop – “Feels in My Body”

Een wereldhit scoren heeft zijn voordelen, maar ook zijn nadelen. Vraag dat maar aan Caroline Hjelt en Aino Jawo. Hun debuut “Manners” in 2011 was veelbelovend, maar de gevolgen van de samenwerking met Charli XCX in “I Love It” waren immens: plots was het sympathieke Zweedse duo een echte wereldproductie geworden. En dan worden alle opvolgers automatisch vergeleken met die ene grote hit. Aardige pogingen genoeg, maar geen absolute oorwurm meer. Dan taant de ster ook sneller dan je zou verwachten.

Met “Feels in My Body” blijft Icona Pop in ieder geval trouw aan hun veelgeprezen concept: gewoon hard knallen en zien waar het schip zal stranden. Zo’n nummer waarbij de ‘radio edit’ ook meteen de ‘club mix’ is, dat scheelt alvast in kosten voor een extra productie. Jammer dat er door de coronacrisis geen mogelijkheid tot gekke feestjes in pakweg Gent of Leuven is, want dit kan er zo in. Zonder de vergelijking te maken, is dit wel degelijk een van de betere kansen van de voorbije acht jaar om (opnieuw) een wereldhit te scoren.

FacebookInstagram

Ontdek nog meer op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX - "Good Ones"

De afgelopen jaren werden de fans van Charli XCX in de watten gelegd, zowel Charli uit 2019 als how i’m feeling now van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joel Corry & Jax Jones - "OUT OUT" (feat. Charli XCX & Saweetie)

“Alors on dance”, een beetje Belg kent na ruim tien jaar nog steeds de doorbraaksingle van onze landgenoot Stromae. De Brusselaar wist…
Nieuwe singles

Nieuwe single Icona Pop & VIZE - "Off Of My Mind"

‘I don’t care, I love it’, met die wijze woorden veroverde Icona Pop in 2012 de radiogolven. Tot op heden is “I…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.