Oude Bekenden

Nieuwe single Icona Pop – “Rhythm In My Blood”

Icona Pop had in 2012 een mega hit “I Love It” samen met Charlie XCX en kregen voor die nummer verschillende prijzen, maar de andere singles en albums van het Zweedse duo Caroline Hjelt en Aino Jawo zijn een pak minder gekend. Al hun hits (lees: “I Love It) zorgde er wel voor dat Icona Pop in het voorprogramma mocht staan van onder andere Katy Perry en Miley Cyrus. Na een tweede album bleef het lang stil, maar in 2019 brengt Icona Pop een derde album uit. Wanneer en hoe veel nummers weten we nog niet, maar vandaag krijgen we de eerste single te horen.

“Rhythm In My Blood” is een electropop nummer en zoals ze jaren geleden tijdens interviews zeiden: niet alle Icona Pop nummers zouden zoals ‘I Love It” zijn. Bijgevolg “Rhythm In My Blood” zal niet in uw hoofd vastzitten na één keer luisteren. Ook niet na twee of drie keer, want echt aanslaan doet het nummer niet met zijn flauwe beats. De stemmen van de zangeressen klinken ook niet echt goed samen. Hjely en Jawo hebben misschien een ander soort ritme in hun bloed of waren het eendagsvliegen die het zes jaar later nog eens proberen?

FacebookInstagramWebsite

986 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Icona Pop – “I Want You” (feat. Galantis)

Wie Icona Pop zegt, zegt “I Love It”. Die samenwerking met Charli XCX werd een megahit en kwam ondertussen al tien jaar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Icona Pop & Ultra Naté - "You're Free"

Het is 2012 als het op dat moment nog nobele onbekende Icona Pop een gigantische hit scoort met de dan nog even…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Stealing Sheep - "Never Gonna Live Up"

De vorige plaat van Stealing Sheep was een uitstapje naar een andere wereld: de apocalyptische, absurde wildernis van de cultanimatiefilm La Planète…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.