Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD & The Weeknd – “Smile”

Het is nog niet eens een maand geleden dat het postuum Juice WRLD-album Legends Never Die uitgebracht werd, of daar is hij (lees: zijn entourage) weer met een nieuw (postuum) nummer. De Amerikaanse rapper overleed in december aan de gevolgen van een overdosis en liet een grote leegte in de hiphopwereld na. Dat werd duidelijk met de release van Legends Never Die, nu al een van de best verkopende platen in de VS in 2020. Naar verluidt liggen er nog een tweeduizend afgewerkte nummers van Juice WRLD klaar en daarom verwondert het ook niet dat er een deluxe versie van het album in de maak is. Een van de nummers die hoogstwaarschijnlijk deze extended versie van het album zal sieren is “Smile”, een nummer met de Canadese hitmachine The Weeknd.

In september 2019 tweette Juice WRLD nog dat hij heel graag met The Weeknd zou samenwerken en een klein jaar later is het nu zover met “Smile”. Van een vrolijk nummer kunnen we desondanks niet spreken, want het nummer heeft die typische ‘sad’ vibe waarmee Juice WRLD zo bekend geworden is. In de strofes heeft Juice WRLD het over zijn gebruikelijke thema’s: relaties en het gevecht met zijn innerlijke demonen. Dat zorgt weer voor een aardige portie melancholie. “Smile” leakte eerder al in juli 2018, toen nog met een open verse en een andere beat. Die verse werd nu, met het oog op de hitlijsten, opgevuld door The Weeknd. Een echte meerwaarde kan hij het nummer echter niet bieden. Aan Legends Never Die kan “Smile” hoe dan ook niet tippen, al zal het nummer ongetwijfeld weer hoog in de hitlijsten eindigen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1307 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 24KGoldn - "3, 2, 1"

24KGoldn is een relatief nieuwe naam in de muziekwereld. Hij brak in 2019 door met zijn hit “Valentino” en dropte eind dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Mosey - "Enough"

Lil Mosey draait al enkele jaren mee aan de top en is nog steeds maar negentien jaar oud. In 2017 brak hij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brent Faiyaz - "Gravity" (feat. Tyler, The Creator)

Brent Faiyaz is een rijzende ster binnen hiphop en r&b. Sinds zijn verschijning op het lied “Crew” van GoldLink in 2017 duikt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.